Adventsgaver

gaver til alle

Giveaway er de sidste par år blevet meget almindeligt på sociale medier, der du skal ’like’ og dele, og der nogen få personer bliver trukket ud som vindere. Vi blev også vejledet i at gøre dette, og selvfølgelig bliver vi med på det, når vi tænker at det noget positivt for vores følgere.

Efter en stor og rivende personlig udvikling vælger jeg nu at sige STOP. Det jeg egentligt ønsker, og det er det jeg bliver nødt til at følge, er at alle skal få en gave og være vindere, uafhængigt om du følger eller deler vores side.

Så i år bliver det adventsgaver til alle, og gennem det håber jeg at det kan sprede sig videre, en type »pay it forward« bevægelse. Du får en gave fra os, som du selv kan have glæde af, og samtidig kan du give den videre til andre. Da kan alle som ønsker det få en gave, der ikke koster, men som kan løfte og få en betydning.

Det har været en glæde at forberede årets advent i samarbejde med min kollega Jeanette, og vide at vi kan bidrage til mange, ved at følge det der mærkes rigtigt.

Jeg ønsker alle en skøn adventstid, og håber at mange vil »pay it forward«. 💜

PS: Pay it forward er en film om at give noget videre. Kan anbefales i adventstiden – ha’ et lommetørklæde nemt tilgængeligt. 🥲

miniguide

Dette kan du gøre

Download

Download gaven på din PC/MAC.

Print

Print i ønsket størrelse. Brug gerne hvidt papir, i god kvalitet.

Montér

Montér gaven i en ramme.

Giv det videre

Gid det i gave til dig selv, nogen du kender eller nogen du vil lære at kende.

adventsgaver

Dine gaver venter på dig her

3. advent

Nysgerrig? Her åbner det sig noget vakkert.

4. advent

Tålmodig ... Dette bliver en speciel julegave der løfter hele året.

tag et billede

Del din adventsgave med oss

Det varmer vore hjerter og vi bliver mega glade når vi ser billeder fra jer, hvor I har hængt op gaven, og/eller givet de videre.  

Tag os (@uniquemindesp) gerne på de sociale medier, og/eller brug #uniquemindesp – så vi kan følge med.