Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

En enkel opskrift til succes

Som jeg skrev sidst, udviklet jeg en teknik for at få varige ændringer i livet. Den samme teknik bruger jeg til mål. Jeg måtte finde en mening med mit liv, og have en retning.

Lige siden jeg var nær-døden, har jeg fulgt en enkel opskrift, der omfatter tre enkle spørgsmål, som jeg kan bruge til alt i livet. De svarer på grundlæggende vigtige valg, og beslutninger jeg må tage – privat eller i job sammenhæng.

Det første spørgsmål handler om det grundlæggende i mig, som menneske. Moral, etik, værdier, spiritualitet eller åndelighed. Der er så mange forskellige ord på det samme. For mig handler det om mine grundlæggende værdier, og hvem jeg egentlig er, og hvad jeg vil være i livet, og måske definitionen i en ordbog vil være åndelig.


Hvorfor? (skal jeg gøre det)

Her blev jeg nødt til at finde, det jeg kalder for min vision. Hvad brænder jeg for, hvad vil jeg gøre med mit liv, i tillæg til hvad der faktisk gav mig en mening, med det jeg skulle gøre videre i livet.

Meget simpelt, og kort fortalt, så handler det om kærlighed eller frygt. Hvad vil jeg vælge? Jeg valgte kærlighed, og at bidrage til at gøre denne verden lidt bedre, end jeg havde oplevet den. Når valget var taget, måtte jeg stille mig spørgsmålet hvorfor? Det er dette hvorfor’et der er min drive i livet, og som gør at jeg gang på gang, rejser mig op.


Hvad? (kan jeg gøre)

Når jeg havde gjort mit valg, blev jeg nødt til at stille mig selv spørgsmålet: Hvad kan jeg gøre, for at bidrage? Så her kommer mål ind. Jeg satte mig mål, i forhold til min vision.
Jeg kunne lære andre, det jeg selv havde opdaget, gennem kurser, bøger og foredrag. Efterhånden har der kommet flere mål til, der også gør at jeg nu laver certificeringer, for at kunne få det ind i samfundet, på alle arenaer.


Hvordan? (kan jeg gøre det)

Dette spørgsmål hjælper mig til yderligere at konkretisere målene, lave en handlingsplan, aktivere målene mentalt, for så at tage trin for trin, indtil målene er nået.


Jeg ved, at jeg er regissøren i mit eget liv, jeg havde bare ikke lært noget om dette da jeg var lille. Det er jo lidt af grunden til, at jeg brænder for at andre også skal se deres ressourcer og muligheder, og det potentiale, der ligger i hver og en af os.

Alt jeg gør, gør jeg i forhold til min vision om at brudrage til en bedre verden. Måske en kliché, men for mig er det drivkraften i livet, og det giver mig en mening med livet, som om jeg ikke altid kan forstå.

Næste gang, vil jeg dele yderligere ud af mine erfaringer fra min rejse, og hvordan det har påvirket den livsfilosofi, jeg har og det jeg hver dag arbejder for at efterleve.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på print
Del på email

Nær-døden – et vendepunkt

Jeg bruger at sige, at min rejse begyndte i 1986. Jeg skulle føde mit tredje barn, og det måtte gøres med kejsersnit. Narkosen virkede ikke som den skulle, og jeg oplevede det mange kalder en nærdødsoplevelse. Oplevelsen var både skræmmende og fascinerede, og kort fortalt vendte det mit liv på hovedet.

Læs mere »
Grundlæggers rejse - del 2: Min rejse til Indien

Min rejse til Indien

Noget af det første jeg hørte om, når folk skulle udvikle sig spirituelt, var rejser til Indien for at møde en guru.
Jeg havde ingen mulighed for at rejse til Indien, så jeg besluttede mig for at gøre min egen rejse til Indien i mit indre.

Læs mere »
Grundlæggers rejse - del 3. En opskrift for livet. Nøgle i guld.

En opskrift for livet

Jeg havde allerede lavet teknikker, som i dag findes i kurset BevidsthedsTræning, og TV-programmet gav mig muligheden til virkelig at sætte mine teknikker på prøve.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.