Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

En magisk hverdag er mulig for alle

Dette er sidste del af miniserien om min rejse frem til BevidsthedsTræning. Jeg brugte 24 år på denne rejse, fordi jeg blev nødt til at finde svar, og dokumentere resultaterne. I dag ved jeg, at uanset hvem vi er og hvor vi kommer fra, har vi alle en mulighed til at bruge vores fulde potentiale og vores iboende ressourcer, på en anden måde, end vi troede var muligt. Det umulige er ikke længer umuligt – en magisk hverdag er mulig for alle.

Forrige gang skrev jeg om erfaringerne med at bruge vores evner til at skabe hverdagsmagi, og igennem mere en tredive år har jeg selv erfaret det. Jeg bruger dagligt selv teknikerne jeg lavet undervejs, som et redskab til at håndtere alt det livet har at byde på.

Som jeg skrev om i Grundlæggers rejse 6, er balance mellem logik og følelser svaret på mange gåder, og samtidig giver det os de løsninger, vi har brug for. Jeg trænet mig op til et balancepunkt. Kort fortalt er det en tilstand i hjernen, der vi kan have tilgang til alle vores ressourcer, i vågen tilstand i hverdagen. I tillæg er det et kreativt fristed inde i os, væk fra hverdagens støj. Det betyder, at vi kan forholde os til den faktiske hverdag, uanset hvad vi møder, uden støj, med en indre ro, i os selv.  

Det handler om en zone i dig selv, der du kan stå stærkt og være her og nu i øjeblikket. Eller det som mange kalder for at være i Nuet. Denne zone fik jeg trænet godt på, og lært mig til at justere efter behov. Jeg har mødt meget forskelligt i livet, og ikke mindst mistet mange af mine kære og nære, og mit ældste barn. Det er lige præcis i sådanne øjeblik, at du virkelig kan erfare de magiske øjeblikke, om end det så mærkeligt kan lyde.

Det, at vi kan leve i nuet, der vores ressourcer er på det stærkeste, er noget som i fremtiden bliver helt essentielt for os mennesker. Vi formår ikke at skabe gode og magiske oplevelser når vi sidder i frygt og gamle overbevisninger. Vi må være undrende og lyttende, noget som åbner for vores ressourcer og de svar, vi har brug for. Men ikke bare svarene vi har brug for. Det åbner for en højere bevidsthed, åndelighed og vi-tænkning, og ikke mindst empati og kærlighed, der bor i hvert enkelt menneske.

Vi er mange der har lært om at se op til andre, og som nævnt, er vi flokdyr. Det betyder ikke at vi skal gøre præcis som andre gør, elle tro, at vi ikke har det som skal til for at have et godt og kreativt liv. Ja, vi kan se op til andre og lære, for så at se ind til os selv og alt hvad som ligger inde i os. Så mit motto er: »I stedet for at se op til andre, se ind til dig selv.«

–  Skal vi klare at ændre samfundet, må vi begynde at ændre os selv. Du er den der er nærmest din indsigt, spiritualitet og dit potentiale.

Da kan vi også løfte hinanden, have mere empati og skabe bedre løsninger.

Her finder du vores kursuskalender: https://uniquemindesp.dk/kursusoversigt/

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på print
Del på email

Nær-døden – et vendepunkt

Jeg bruger at sige, at min rejse begyndte i 1986. Jeg skulle føde mit tredje barn, og det måtte gøres med kejsersnit. Narkosen virkede ikke som den skulle, og jeg oplevede det mange kalder en nærdødsoplevelse. Oplevelsen var både skræmmende og fascinerede, og kort fortalt vendte det mit liv på hovedet.

Læs mere »
Grundlæggers rejse - del 2: Min rejse til Indien

Min rejse til Indien

Noget af det første jeg hørte om, når folk skulle udvikle sig spirituelt, var rejser til Indien for at møde en guru.
Jeg havde ingen mulighed for at rejse til Indien, så jeg besluttede mig for at gøre min egen rejse til Indien i mit indre.

Læs mere »
Grundlæggers rejse - del 3. En opskrift for livet. Nøgle i guld.

En opskrift for livet

Jeg havde allerede lavet teknikker, som i dag findes i kurset BevidsthedsTræning, og TV-programmet gav mig muligheden til virkelig at sætte mine teknikker på prøve.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.