Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

En opskrift for livet

Grundlæggers rejse - del 3. En opskrift for livet. Nøgle i guld.

I 2002 fik jeg et telefonopkald fra Nordisk Film, hvor de søgte efter clairvoyante personer der kunne være med i en TV-serie de skulle begynde med. De sagde at de havde fået tips om at tage kontakt til mig. Til at begynde med var jeg meget skeptisk til programmet, og jeg havde aldrig set på mig selv som clairvoyant. Selv min egen familie begyndte at undre sig over hvad jeg havde i et »sådan et program« at gøre.

På et tidspunkt arbejdede jeg med Jose Silvas kursus, for at træne mennesker til at bruge mere af deres intuition og mavefornemmelse, og gennem det bruge mere af det potentiale, der ligger naturligt i os. Jeg havde allerede lavet teknikker, som i dag findes i kurset BevidsthedsTræning, og TV-programmet gav mig muligheden til virkelig at sætte mine teknikker på prøve. Samtidig fik jeg testet min tanke og teori, om at alle har en medfødt ESP-sans, og at det ikke var noget mærkeligt eller specielt, som bare nogle få kunne bruge.

ESP står for ekstra sensorisk perception, altså en sans til at modtage ikke fysisk information. Ikke-fysisk betyder at modtage information fra det ubevidste, sådan vi gør når vi drømmer og når vi bruger mavefornemmelsen elle intuitionen. Jeg ønsker at folk skal forstå ESP-sansen på en ny måde, sådan at vi kan bruge den til positive og gode løsninger.

Fornemmelser for mord pågik i tre sæsoner fra 2002-2005. Det var ekstremt følelsesmæssigt krævende, og jeg var glad jeg havde mine teknikker til at gå igennem oplevelser og bearbejde, det jeg havde været med til. Fra pårørende der har det tungt og sidder i en uvished, til det jeg selv tog ind og oplevede. Alligevel tror jeg, jeg gjorde noget, der trods alt var til hjælp. Jeg ved selv hvordan det er at være pårørende, og være følelsesmæssig i uvished og chok.

I en af episoderne blev jeg kørt ud til en skov, der jeg skulle finde frem til et fundsted. Det var træer så lang øjet kunne se, og alt så ens ud. Ingen fortalte mig hverken hvor jeg skulle gå, eller hvad som havde sket. Jeg havde forberedt mig med en af teknikkerne. Det eneste jeg havde, var en klar intention og et mål, og alt jeg kunne gøre, var at stole på min intuition og mavefornemmelse. Specielt denne episode, viste mig hvor vigtigt det var at stole på egne valg og afgørelser og ikke lade sig påvirke af ydre omstændigheder. Selv oplevet jeg, at jeg gik frem og tilbage og på kryds og tværs i en stor skov, men den faktiske realitet var, at jeg havde gået en lige strækning fra start til mål. 

Dette blev virkelig en tankevækker, og som også gav mig de svar, jeg søgte. Jeg fik både bekræftet teknikkerne og teorien, samtidig som jeg blev meget bevidst på, at den måde jeg havde arbejdet på, også er den samme opskrift vi kan bruge i livet. For at bruge denne opskrift i livet, har vi brug for nøglen der åbner for vores potential og vores ressourcer.

I næste indlæg vil jeg fortælle mere om denne nøgle, der gør at vi kan have en vis opskrift, for vores liv.

Du kan læse mere i bogen Magical Moments: https://www.saxo.com/dk/magical-moments_deborah-borgen_haeftet_9781614488033

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på print
Del på email

Nær-døden – et vendepunkt

Jeg bruger at sige, at min rejse begyndte i 1986. Jeg skulle føde mit tredje barn, og det måtte gøres med kejsersnit. Narkosen virkede ikke som den skulle, og jeg oplevede det mange kalder en nærdødsoplevelse. Oplevelsen var både skræmmende og fascinerede, og kort fortalt vendte det mit liv på hovedet.

Læs mere »
Grundlæggers rejse - del 2: Min rejse til Indien

Min rejse til Indien

Noget af det første jeg hørte om, når folk skulle udvikle sig spirituelt, var rejser til Indien for at møde en guru.
Jeg havde ingen mulighed for at rejse til Indien, så jeg besluttede mig for at gøre min egen rejse til Indien i mit indre.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.