En vision for livet

Dreng med fredsdue - ønsker sig fred

Mark Twain sagde en ting, som blev et vigtigt grundlag til en vision for mit liv, og min søgen efter at forstå, hvordan vi fungerer som mennesker. Han sagde; »De to vigtigste dage i dit liv er den dag du bliver født og den dag du ved hvorfor, du blev født«.

Det traf mig virkelig lige i hjertet, fordi jeg på det tidspunkt havde besluttet mig for at jeg skulle bruge resten af mit liv på at være med til at bidrage til; at denne klode vi lever på, skal blive et bedre sted at være. Samtidig så tænkte jeg, at dette måtte jeg ikke sige til nogen, for bliver der klap på skulderen og et skævt blik med en kommentar: »Ja, ja – du er jo god da«. Du har måske selv oplevet det; du må jo ikke bare komme her og komme her og tro at du er noget bedre end andre.


Hvorfor, er selve drivkraften

Du har måske selv stillet dig spørgsmålene; hvorfor er jeg her og/eller hvad er meningen med mit liv? Det er ofte de gange hvor livet ikke kører på skinner og vi bliver nødt til at gøre dybere refleksioner. Sådan var det også for mig da jeg for tredive år siden »ramte muren«.

For mig blev spørgsmålet om hvorfor jeg blev født selve drivkraften i mit liv. Jeg havde sat visioner og mål i system, og drivkraften er det som har gjort, at jeg ikke har opgivet, når livets små og store udfordringer dukker op. Når folk himler med øjnene og klapper dig på skulderen, så skal du stå stærkt. Måske er dette noget af den mest skjulte form for mobning af et andet menneske, den type der gør at et menneske kan miste både sig selv og troen på, at de kan. Derfor er et af mine mål at styrke ethvert individ.

– For mig er en vision en stor drøm som jeg kan strække mig efter, og spørgsmålet til mig selv bliver da hvorfor. Hvorfor skal jeg gøre dette (visionen)?

Min vision er at hjælpe mennesker til at hjælpe sig selv. Hvorfor? Fordi jeg selv fik mulighed til at hjælpe mig selv når »baggagen« blev for tung at bære og livet vendt på hovedet. Det at opdage hvilke enorme ressourcer vi kan tage i brug for at vente om på livet fra traumatiske hændelser og stress, til et liv der hverdagens udfordringer kan løses med indre ro og gode løsninger. Vores iboende kræfter, som jeg fik et nært møde med da jeg var nær døden, vil jeg lade andre opdage i sig selv.


En vision nedbrydes til mål og arbejdsopgaver

En vision må nedbrydes til mål og arbejdsopgaver, og det er her det kan være let at give op. Jeg takker i mit stille sind for at jeg måtte grave lidt dybere i det indre, stille spørgsmål om meningen med mit liv, for så at finde drivkraften som er at være en bidragsyder til en bedre verden. Det minder mig om noget jeg lærte ganske så tidlig; »Den største glæde du kan have, er at gøre andre glad«. Noget iboende i mennesket.

Hvad er din drivkraft og mening med dit liv? Det at brug tid på refleksion af dette spørgsmål vil også lede til at de ved, hvor du skal gå og hvad du skal gøre. Du behøver ikke længer at undre dig over det; du ved. Du vælger rigtigt arbejde og arbejdsgiver får engagerede mennesker som ejer virksomhedes vision. Når den indre vision møde den ydre vision er det helt utroligt hvad vi kan få til.

– Deborah

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på print
Del på email
Gode værdier

La hver dag bli en aktiv dag for bevisstgjøring av egne verdier

Mitt budskap er å øke vår forståelse omkring hvordan vi påvirker verden rundt oss hver eneste dag, og ikke bare på en bestemt dag. Våre tanker og vår atferd kommer fra våre holdninger, og det er her du og jeg må gjøre innsatsen. Holdningsendringer kommer ikke av seg selv, du og jeg må være villige til å bevisstgjøre oss våre verdier som leder til gode valg og handlinger.

Læs mere »

Hvad sker inde i hovedet?

Vi har ca. 60 – 70 tusinde tanker i løbet af et døgn. De er der bare, bevidst og ubevidst »flyver« de forbi. Nogle gange stopper vi op og sætter ekstra fokus på nogle af dem, være sig de positive eller negative. Tankerne forstærker også vores følelser, og de er konstant med til at påvirke vores liv og hvordan vi til enhver tid har det.

Læs mere »

Når samvittigheten river

Vi stiller enormt høye krav til oss selv, som er med å skape en dårlig samvittighet. For eksempel spise riktig, trene nok, strekke til for barn, familie, venner, jobben og huset. Alt vi skulle og burde ha gjort, som vi ikke rekker eller orker. Dette drar oss i alle retninger, og skaper et høyt stressnivå i livet.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.