Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

Et netværk af muligheder

Vi kan tænke os at et menneske består af to dimensioner – et fysisk ydre (det bevidste) og et kreativt indre (det ubevidste). En af de teknikker jeg brugte i Fornemmelser for mord, for at forberede mig, var teknikken Natfilm. (Grundlæggers rejse – del 3)

Med denne teknik kan vi finde svar og løsninger, som vi ikke engang vidste at vi havde. Denne teknik kan til tider give en wow-effekt. Forskerne kan ikke helt pege på, hvad det er med denne teknik, andet end at de referer til at kursusdeltagere oplevere flere »mystiske oplevelser«.

Jeg knytter dette området op mod mine oplevelser af at være nær-døden, og den bevidsthedstilstand der sker. (Grundlæggers rejse – del 1).

Teknikken opretholder kontakten med det ubevidste niveau i os – en kontakt til den ikke-fysiske dimension. Hensigten er at nå endnu dybere end det dybeste søvn-niveau. Der ligger ressourcer som empati, styrke, udholdenhed og restitution.

På dette dybe niveau får vi tilgang til flow og kommer ind i essensen af os selv, den vi egentlig er. Du har måske bemærket at dig selv og andre, har nemt for at sige: »Egentlig er jeg jo ikke sådan«, eller »Egentlig, så er det jo ikke sådan jeg vil være«. Nej, for et sted inde i os selv ved vi, hvad vi er. Vi har egentlig held og vi er egentlig heldige. Det er naturligt for os at skabe flow, og leve et lykkelig liv. Vi har bare glemt det.

Nogen kalder også dette for synkroni og tilfældigheder. Jeg tror ikke på »tilfældigheder« – Jeg tror vi selv kan skabe tilfældigheder, ved hjælp af dette niveau. Ved hjælp af Natfilmen kobler du dig slet og ret til et netværk af muligheder.

Jeg havde mange bekymringer som jeg gik omkring med, og i og for sig lidt andet rod i hovedet også. Jeg oplevet et behov for at komme af med det, inden jeg la mig til at sove, og det er det ene princip der ligger bag teknikken. Det andet princip er at »sove på det«. Mange har oplevet at »sove på det«, så kommer der løsninger. Natfilmen er opbygget på menneskets naturlige principper. Den hjælper med at sortere og rydde tanker, få en oversigt og finde de løsninger vi har brug for i livet – både for os selv og andre.

Selv opdaget jeg at det gav mig en god nats søvn og flere »tilfældigheder« i mit liv, som ledet mig til det jeg ønsket. Det kunne være tilfældige møder, eller som oftest, tanker der kom frem. Jeg bemærket at når jeg fulgte de gode ideer jeg fik, kom jeg fluks nærmere til mine mål.

I næste indlæg skal jeg skrive lidt om hvordan vi kan ændre en autopilot, der begrænser os, sådan at vi kan åbne for endnu flere muligheder og en god selv-ledelse.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på print
Del på email

Nær-døden – et vendepunkt

Jeg bruger at sige, at min rejse begyndte i 1986. Jeg skulle føde mit tredje barn, og det måtte gøres med kejsersnit. Narkosen virkede ikke som den skulle, og jeg oplevede det mange kalder en nærdødsoplevelse. Oplevelsen var både skræmmende og fascinerede, og kort fortalt vendte det mit liv på hovedet.

Læs mere »
Grundlæggers rejse - del 2: Min rejse til Indien

Min rejse til Indien

Noget af det første jeg hørte om, når folk skulle udvikle sig spirituelt, var rejser til Indien for at møde en guru.
Jeg havde ingen mulighed for at rejse til Indien, så jeg besluttede mig for at gøre min egen rejse til Indien i mit indre.

Læs mere »
Grundlæggers rejse - del 3. En opskrift for livet. Nøgle i guld.

En opskrift for livet

Jeg havde allerede lavet teknikker, som i dag findes i kurset BevidsthedsTræning, og TV-programmet gav mig muligheden til virkelig at sætte mine teknikker på prøve.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.