Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

Fantasi – bedste ven eller værste fjende?

I tillæg til at gå dybere ind i de fire videnskaber, for at søge efter svar, blev jeg også nødt til at kigge på forskellige kurser og selvudviklingsbøger, i det vi kan kalde for det alternative. Som økonom, var det vigtig for mig at have et åbent sind, og se om jeg kunne forstå en større sammenhæng, af hvordan vi mennesker fungerer. Alt fra fysik og kemi, psykologi, filosofi og logik til åndelighed, spiritualitet, mystik og forskellige kulturer og traditioner.

Noget at det første, jeg opdaget, var at alle sat på hver deres egen tue, med deres indlæringer, sandheder og autopiloter, noget der gjorde det svært at komme med nye vinkler, og andre perspektiver. Jeg blev set ned på mange ganger, og ikke mindst, som mærkelig, så jeg valgte selv at undersøge og udprøve.

Jeg arbejdet blandt andet med healing i fem år, for at undersøge mine fund, i den kontekst. Healing betyder for mig helhed, få en forståelse af hvordan ting hænger sammen, og ikke bare de gamle traditioner og kulturer, der findes om dette emne. Jeg brugte hjernens mekanismer, og fandt, kort fortalt, ud at vi har en grundlæggende mekanisme hvor kroppen kan helbrede sig selv, ved rigtig balance.

At kroppen kan helbrede sig selv er en ting, men spørgsmålet er, om vi kan heale andre. Hver eneste dag påvirker vi hinanden, på godt og ondt, så ja, vi kan være med til at påvirke andre til et godt helbred. Det fik jeg bekræftet gennem de fem år jeg holdt på.

Alligevel bruger jeg at sige, at vi bare kan heale andre til en vis grad, og igen så handler det om følelser, der ligger tilknyttet oplevelser i følelseshjernen. Og vis vi ikke selv ændrer vores følelser og gamle autopiloter, vil følelserne dukke op igen, i andre ting. Da ikke bare som en sygdom, men som problematik, i andre områder af livet.

Som jeg fortalt om i del tre af min rejse, deltog jeg i Tv-serien Fornemmelser for mord. Jeg valgte også at sige ja, da jeg blev spurgt om at deltage i tv-serien Åndernes magt, fordi jeg da ville få en mulighed til at forklare hvad det er som sker, fra det perspektiv jeg havde.

Jeg tror ikke at ånderne har magt, eller at der findes spøgelser. Jeg tror ikke ånder har skylden for ting som sker. Jeg tror, at det er vi mennesker der skaber mærkelige oplevelser, gennem vores forestillingsevne og det ubevidste sind. Mennesker påvirker sig selv og andre negativt, når frygt og fantasi får for stort et spillerum. Derfor blev det vigtig for mig at træne mennesker til en balance, mellem fornuft/logik og fantasi og følelser.

Det betyder ikke at vi ikke kan have kontakt med vore nære og kære, der har gået bort, men de har ikke længer en krop. De har gået tilbage til den kærlighed og helhed vi kommer fra. Forskere kalder det for en samhørighed. Det betyder, at vi er knyttet sammen på et dybere plan, og vi kan føle det jeg kalder et nærvær.

Jeg forsøgte også at fortælle programlederen af Åndernes magt, at dette program er med til at forstærke psykisk usundhed, og jeg bad om at vurdere at stoppe serien. Mit syn, og mit perspektiv, er ikke altid lige populært, men efter mange års erfaring med at hjælpe mennesker, så bliver jo spørgsmålet: Vil jeg være populær, eller vil jeg hjælpe mennesker til at håndtere sit liv og deres oplevelser?

Jeg blev ringet op af folk der var rigtig bange. Deres frygt var reel, og de havde brug for hjælp, men ikke på fejl grundlag. Fantasi kan være vores bedste ven, eller vores værste fjende. Personligt synes jeg det er trist at vi bruger denne type programmer til at skabe frygt, i stedet for at give forklaringer på hvad, som er hvad. I min bog Ta tak i livet ditt – før noen andre gjør det, valgte jeg at skrive om dette emne.

Nogen vil påstå at jeg fjerner al mystik og det sjove ved at afmystificere åndeverdenen og det spirituelle. Men det jeg faktisk gør, er at vise mennesker den virkelige magi, ved at vise at de mest magiske oplevelser, ligger i de ressourcer vi har til rådighed, i vores liv.

I den næste (og sidste) del af denne miniserie vil jeg vise dig noget af den hverdagsmagi, vi alle kan skabe.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på print
Del på email

Nær-døden – et vendepunkt

Jeg bruger at sige, at min rejse begyndte i 1986. Jeg skulle føde mit tredje barn, og det måtte gøres med kejsersnit. Narkosen virkede ikke som den skulle, og jeg oplevede det mange kalder en nærdødsoplevelse. Oplevelsen var både skræmmende og fascinerede, og kort fortalt vendte det mit liv på hovedet.

Læs mere »
Grundlæggers rejse - del 2: Min rejse til Indien

Min rejse til Indien

Noget af det første jeg hørte om, når folk skulle udvikle sig spirituelt, var rejser til Indien for at møde en guru.
Jeg havde ingen mulighed for at rejse til Indien, så jeg besluttede mig for at gøre min egen rejse til Indien i mit indre.

Læs mere »
Grundlæggers rejse - del 3. En opskrift for livet. Nøgle i guld.

En opskrift for livet

Jeg havde allerede lavet teknikker, som i dag findes i kurset BevidsthedsTræning, og TV-programmet gav mig muligheden til virkelig at sætte mine teknikker på prøve.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.