Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

Referencer

Fik frem potentialet på fodboldbanen og i skolen

En fotballspiller i blått i bevegelse

”De øvelser du sendte i sin tid, hjalp min søn ufatteligt meget, og han er nu meget mere fokuseret på sin fodbold og er nu startet i gymnasiet. Gik ud med et af de højeste snit i klassen fra 9. klasse.”

Jeg var på udkig efter metoder der kunne hjælpe min søn i forhold til fodbold. Vi vidste at han havde et større potentiale og meget mere i sig, men det kom ikke altid frem på banen. Jeg havde kigget på mental træning for idrætsudøvere, men ikke rigtig fundet noget der passet for os.  

Jeg kontaktet derfor Jeanette for at høre om det var noget vi selv kunne gøre, da jeg vidste at Unique Mind ESP drev med træning af hjernen og havde dokumenterede teknikker. Vi fik en øvelse som gik på det at mentalt forberede og styrke sig selv inden træning og kampe. Øvelsen kunne også bruges til skolearbejde.

Min søn har ikke været på et kursus, men fik utrolig store resultater bare ved at gøre øvelserne vi fik og det hjalp ham ufattelig meget. Han er nu mere fokuseret på sin fodbold og er nu startet i gymnasiet. Han gik ud med et af de højeste snit i klassen fra 9. klasse.

Jeg er glad for at se, at han nu får frem mere af sit potentiale – både på fodboldbanen og i skolen. Det er ingen tvivl om at dette fungerer.

Tusind tak,

Anders Havgaard Ladefoged,
Far til en glad og fokuseret dreng

Del på facebook
Del på twitter
Del på print
Del på email

Ændret mig radikalt

Jeg har ændret mig radikalt efter vores første møde. Jeg mærker hvordan jeg på alle måder er en tryggere, mere hel, gladere og bedre person.

Læs mere »
Barn læser

Øget kundskab i skolen

Jeg arbejder som lærer og specialpædagog i grundskolen og har gennemført flere kurser hos jer. Nu vil jeg fortælle om en undervisningstime jeg havde her en dag.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.