Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

Kreative hjerner er koblet anderledes

Helt fra begyndelsen af min rejse, har jeg tænkt, at vi må holde op med at komplicere alt, samtidig som det må have en vis substans. Udsagnet til Einstein om at »gøre det så enkelt som mulig, men ikke enklere«, har fulgt mig og blevet et motto.

Også den schweiziske psykiater Carl Jung blev en vigtig inspirationskilde for mit arbejde. Jung sagde at indtil du gør det ubevidste bevidst, vil det styre dit liv og du vil kalde det for skæbne. Det ønsket jeg ikke skulle ske med mig, og jeg tror, i en væsentlig grad, at vi selv kan styre livet.

Så hvordan komme ind til det ubevidste? Ja, det er her hjernen kommer ind i billedet. Hjernen indeholder milliarder af nerveceller, der gennem avanceret interaktion styrer tanker, følelser, adfærd og bevægelser, og behandler alle impulser, der modtages. Hjernen bliver her nøglen.

Jeg brugte hjernen som et redskab til at nå ind til det ubevidste, for at få mulighed til at skabe varige resultater i livet. Meditation er blevet brugt i mere end 5000 år for at nå ind til ubevidste tilstande, men for mig holdt ikke det. Så hvis jeg kunne bruge en aktiv form for meditation, mere som træning af det mentale, så kunne jeg klare at få til ændringer.

I efterkant kan jeg nu forstå min intuitive del, der holdt fast ved det, fordi studier viser at den funktionelle interaktion i Default Mode Network øger efter træningen af hjernen. Default Mode Network er involveret i en række funktioner som f.eks. planlægning, hukommelse, indlæring, social interaktion og empati. Dette er for mig vigtige kvaliteter for at have det godt. Det er med empati vi kan skabe en fredeligere verden, noget som var det jeg så, da jeg havde min nærdødsoplevelse.

Alt vi har lært og oplevet fra vi var små er lagret i hjernen netværk. Noget bevidst og noget ubevidst, og det er det ubevidste vi må ind til for at skabe varige ændringer. Vi kan godt sige at vi går på en autopilot, med forskellig indlæring. Og vi kan ændre uønsket adfærd.

Jeg læste for nyligt en forskningsrapport fra Harvard University, der blandt andet ser, at kreative hjerner er koblet anderledes. Det er helt nødvendigt for at finde gode løsninger. Samtidig så de at hjernen engagerer ulige hjerneområder, selv om disse områder normalt ikke arbejder sammen. Og det er det meget af hjernetræningen i BevidsthedsTræning gør. Hele hjernen trænes, og det giver funktionelle ændringer i hjernen, altså et nyt og bredere netværk.

Jeg mener, at dette er nøglen der gør at vi kan have en vis opskrift på vores liv. Opskriften jeg skrev om forrige onsdag: Have et mål og en god intention. Sov på det, og lyt til mavefornemmelsen i hverdagen, for at finde løsningerne til hvordan du skal komme frem.

I næste indlæg deler jeg den teknik der gør at vi kan opretholde forbindelsen til det ubevidste og får kreative og hele løsninger.

Kursusinformation: https://uniquemindesp.dk/kursusoversigt/

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på print
Del på email

Nær-døden – et vendepunkt

Jeg bruger at sige, at min rejse begyndte i 1986. Jeg skulle føde mit tredje barn, og det måtte gøres med kejsersnit. Narkosen virkede ikke som den skulle, og jeg oplevede det mange kalder en nærdødsoplevelse. Oplevelsen var både skræmmende og fascinerede, og kort fortalt vendte det mit liv på hovedet.

Læs mere »
Grundlæggers rejse - del 2: Min rejse til Indien

Min rejse til Indien

Noget af det første jeg hørte om, når folk skulle udvikle sig spirituelt, var rejser til Indien for at møde en guru.
Jeg havde ingen mulighed for at rejse til Indien, så jeg besluttede mig for at gøre min egen rejse til Indien i mit indre.

Læs mere »
Grundlæggers rejse - del 3. En opskrift for livet. Nøgle i guld.

En opskrift for livet

Jeg havde allerede lavet teknikker, som i dag findes i kurset BevidsthedsTræning, og TV-programmet gav mig muligheden til virkelig at sætte mine teknikker på prøve.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.