Min rejse til Indien

Grundlæggers rejse - del 2: Min rejse til Indien

Noget af det første jeg hørte om, når folk skulle udvikle sig spirituelt, var rejser til Indien for at møde en guru. En guru er en person, som har nået en høj grad af åndelig indsigt, og som derfor er i stand til at undervise eller fungere som spirituel vejleder.

Jeg havde ikke mulighed for at rejse til Indien, så jeg besluttede mig for at tage på min egen rejse til Indien i mit indre. Jeg »låste« mig inde i mit eget hjem, og koblet dørklokke, telefon og andre forstyrrelser fra. Jeg planlagde nogle dage i stilhed.

Jeg satte mig godt til rette og lod alt mit fokus være på åndedrættet, og lod tanker passere. Det tog ikke lang tid, før jeg »mødte mig selv i døren«. Holdninger jeg ikke vidste, eller troede at jeg havde, blev renset ud og kigget på. En vanskeligere rejse en først tænkt kun med få pauser til det mest nødvendigste undervejs.

At give op var ikke et valg, så jeg blev siddende, tog kontrol på tankerne og fuldførte det jeg havde besluttet mig for. Efterhånden blev det nemmere, og en god ro og stilhed erstattede alle tanker, der kom og gik. Undervejs blev elementerne udviklet, som en skabelon for egen vejledning. De er i dag en del af indholdet i kurset BevidsthedsTræning.

Når vi vælger at lytte til vores inderste og den styrke, vi alle har, vil vi også bidrage til andre på en helt anden måde end tidligere. Ved at lytte til os selv, kan vi løfte hinanden. Vi er flokdyr af natur. Det betyder ikke, at vi skal gøre de samme ting, men bruge den kraft og styrke, der bor i hver og en af os, til at løfte hinanden.

Vi behøver ikke at rejse til Indien eller noget andet fysisk sted for at udvikle os spirituelt. Den rejse vi behøver at tage på, er en rejse der går ind i os selv. Da finder vi også ind til en mestringsfølelse, som er noget af det vigtigste, vi kan have.

Vi kan få råd og tips, men vejen må vi selv gå. Jeg bruger ofte sommerfuglens forvandling fra larve til sommerfugl, som en metafor og et billede, på den udvikling, vi mennesker bliver nødt til at gå igennem, for at gøre ende på vore lidelser og skabe en dybegående forandring i vores liv.

For mig handler det hele om at du og jeg kan nå ind til et godt sted i os selv og være den unikke person, vi er. Gee yoU aRe yoU!

I næste indlæg vil jeg fortælle om hvordan jeg tilfældigt opdagede nøglen til, hvordan vi kan leve et godt liv.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på print
Del på email

Nær-døden – et vendepunkt

Jeg bruger at sige, at min rejse begyndte i 1986. Jeg skulle føde mit tredje barn, og det måtte gøres med kejsersnit. Narkosen virkede ikke som den skulle, og jeg oplevede det mange kalder en nærdødsoplevelse. Oplevelsen var både skræmmende og fascinerede, og kort fortalt vendte det mit liv på hovedet.

Læs mere »
Grundlæggers rejse - del 3. En opskrift for livet. Nøgle i guld.

En opskrift for livet

Jeg havde allerede lavet teknikker, som i dag findes i kurset BevidsthedsTræning, og TV-programmet gav mig muligheden til virkelig at sætte mine teknikker på prøve.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.