Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

Nær-døden – et vendepunkt

Jeg har lavet et lille resume af min rejse, som jeg vil præsentere her, i ni blog-indlæg, under fanen Grundlæggers rejse. Vi skal se på livsfilosofien, der er grundlaget for kurset, jeg kom frem til i 2009, og som i dag præsenteres som BevidsthedsTræning.

Flere tusinde har skabt store ændringer i deres liv, ved hjælp af dette kursus, og jeg er taknemlig og ydmyg for, at jeg kunne gå i forkant, og skabe en metode, der har så stor betydning for mange. Jeg ved ikke selv, hvordan jeg skulle have overlevet uden, og det at jeg kan give andre den samme mulighed, er den største gave.

BevidsthedsTræning er ingen mirakelpille, du kan tage, og så er det hele løst, men snarere et værktøj til udvikling, med enkle teknikker til at håndtere de ting, vi møder i livet. Det har også været vigtigt for mig at kunne dokumentere effekten af kurset, og derfor er der lavet to forskningsprojekter, med videnskabeligt publicerede artikler.

Jeg plejer at sige, at min rejse begyndte i 1986. Jeg skulle føde mit tredje barn, og det måtte gøres med kejsersnit. Narkosen virkede ikke som den skulle, og jeg oplevede det mange kalder en nærdødsoplevelse.

Indtil for få år siden var de fleste forskere skeptiske overfor fænomenet, som de mente var fri fantasi. Men i løbet af de sidste år, har forskere kortlagt en lang række kemiske signalstoffer i hjernen på grænsen mellem liv og død. Det er signalstoffet noradrenalin, der stiger til 30 gange det oprindelige niveau i pandelapperne, som regulerer vores bevidsthed, opmærksomhed og årvågenhed.

De voldsomme mængder af stoffet er derfor en sandsynlig forklaring på, hvorfor patienter som står på tærsklen til døden ofte har det en oplevelse af klarsyn, mener forskere fra Univeristy of Michigan i USA.

Oplevelsen var både skræmmende og fascinerede, og kort fortalt vendte det mit liv på hovedet. Det var også den dråbe, der fik bægeret til at flyde over. Jeg blev alvorlig syg og ramte muren på en brutal måde.

Nærdødsoplevelsen blev også vendepunktet for mig. Det blev totalt umuligt ikke at tage hensyn til det, jeg havde oplevet, og den indsigt, jeg havde fået. Heldigvis kunne jeg tage op kampen med livet, og der begyndte min rejse for at kunne være i livet på en ny måde.

Jeg læste utallige selvudviklingsbøger og var på mange kurser, som skulle hjælpe mig til et bedre liv. Ofte oplevet jeg, at ord og handling ikke stemte overens, og blev nødt til at finde en anden måde at arbejde på.

I min oplevelse havde jeg set, at vi alle har ressourcer, som vi kan hente frem. Ikke altid nemt at forstå, fordi vi er blevet så optaget af det ydre. Facaden er blevet vigtigere, end hvordan vi har det mentalt. Følelser bliver fejet ind under gulvtæppet, hvor de opsamler sig. Sådan var det i hvert fald for mig.

Gennem min nærdødsoplevelse så jeg, at nøglen til succes ligger i mig. Og ikke bare i mig, men hos hver og en af os. Vi kan klare at skabe et godt liv ved at gå ind til et godt sted i os selv, og være den unikke person, vi er, når vi tillader den indre styrke at komme frem.

I næste indlæg vil jeg fortælle lidt om den indre rejse jeg var på for at åbne op for ressourcer i mig.  

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på print
Del på email
Grundlæggers rejse - del 2: Min rejse til Indien

Min rejse til Indien

Noget af det første jeg hørte om, når folk skulle udvikle sig spirituelt, var rejser til Indien for at møde en guru.
Jeg havde ingen mulighed for at rejse til Indien, så jeg besluttede mig for at gøre min egen rejse til Indien i mit indre.

Læs mere »
Grundlæggers rejse - del 3. En opskrift for livet. Nøgle i guld.

En opskrift for livet

Jeg havde allerede lavet teknikker, som i dag findes i kurset BevidsthedsTræning, og TV-programmet gav mig muligheden til virkelig at sætte mine teknikker på prøve.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.