Seminarer

Moduler for effektiv selv-ledelse

For at tilpasse virksomheders ulige behov, har vi udviklet effektive og virkningsfulde seminarer. Alle seminarer er bygget ud i fra BevidsthedsTræning og er opbygget med tre moduler.

Modulerne består af forelæsning og hjernetræning. Hjernetræningen er bygget på det imaginære, noget som betyder at tankerne og fantasien bruges aktivt i træningen af hjernen.

 

Modul 1: Reducer stress og styr tiden effektivt

Målgruppe: For alle medarbejdere, på alle niveauer
Varighet: 3 timer
Pris: Indtil 50 personer kr. 25 000,- eks. moms
og eventuelle rejseudgifter.

Mange taler om et positivt eller sundt stress i forbindelse med det at lykkes – det er en myte. Det, som bliver omtalt som positivt stress, er en præsentationstilstand i hjernen som ligger over stressniveauet, der vi føler os mere vågen, produktive og fokuseret på opgaverne.

Stress derimod, tager os væk fra det at præstere på højt niveau, over tid. Præstation over tid kræver, at hjernen og kroppen får rigtig restitution, sådan at stresset ikke fører til udmattelse, tab af motivation eller øget sygefravær.

I dette modul stresser vi ned og skaber grundlaget til en ny forståelse af hvordan vi kan håndtere stress – hjemme og på arbejde, altså i vores hverdag. Det er jo, på trods af alt andet, hverdage det findes flest af.

Vi arbejder med kreativitet, struktur og selv-ledelse, og skaber vores eget »High Performance-rum«. Dette giver en tilstand af ro og klarhed i hverdagen, og vi kan præstere på et højt niveau, uden at blive udmattet.

Det skal være sjovt og motiverende at gå på arbejde!

Modul 2: Drivkraft til handling

Målgruppe: For alle medarbejdere, på alle niveauer
Varighet: 3 timer
Pris: Indtil 50 personer kr. 25 000,- eks moms 
og eventuelle rejseudgifter.

Motiverede medarbejdere har drivkraft, de får ting gjort, finder nye løsninger og har det sjovt på arbejde. En tydelig vision og mål giver motiverede ansatte.

Det kræver kompetence og bevidstgørelse i hvordan den enkelte kan hente frem ressourcer til indre motivation og have en drivkraft til en effektiv hverdag. Modul 2 giver dig værktøjet der bringer visioner og mål til et helt nyt niveau.

Modul 2 bygger på modul 1, og du får kompetence som giver drivkraft til handling. Denne kompetence har varig værdi. Virksomhedens kultur styrkes med medarbejdere som giver tryghed til kunder, og skaber resultater.

» – At finde medarbejdere som har en genuin indre glæde af at udføre virksomhedens arbejdsopgaver er guld værd for arbejdsgivere og virksomhedsejere, siger professor Anders Dysvik« (Forskning.no, maj 2014

Modul 3: Det ultimate planlægningsværktøj

Målgruppe: For alle medarbejdere, på alle niveauer
Varighet: 3 timer
Pris: Indtil 50 personer kr. 25 000,- eks moms 
og eventuelle rejseudgifter.

Med det ultimative planlægningsværktøj mener vi at tage i brug det genuine og geniale i mennesket. Det naturlige iboende, der ikke kan måles med noget andet.

Dette modul handler om klare strategier og gode valg og beslutninger, der er vigtige faktorer og leder til succes. Andre vigtige faktorer er mavefornemmelse/intuition og flow – eller som mange genkender; brikkerne falder på plads. Mange ønsker at dette skal ske oftere, ikke bare nu og da. Det gør vi noget med i dette modul.

Dette værktøj giver dig to essentielle fordele for at opnå High Performance:

  1. Holde hovedet klart og få tilgang til idéer som giver gode, effektive løsninger og tackle uventede situationer i stiv arm.
  2. Påvirker søvn, sådan at du får bedre kvalitet på søvn, og fungerer godt i hverdage, over tid. I dag ved vi at, for lidt/forstyrrende søvn giver reduceret i produktivitet.

Psykisk styrke, at være ydmyg og se sig selv som en del af en større helhed skaber lykkelige medarbejdere, der er mindre syge.

At have lykkeligere og mere effektive medarbejdere, med gode mellemmenneskelige relationer, vil være en klog investering.

Seminarer med fokus på å styrke individet

For at skabe effektive og virkningsfulde seminarer, er de baseret på BevidsthedsTræning.

Seminarene giver kundskab om mental kapacitet, robusthed og forståelse af hvordan vi kan tag i brug mere af vores potentiale.

Din hjerne er smartere end du tror – du KAN nå dine mål

Dette seminar er tilrettelagt for unge i gymnasiet.

Vi har været på skoler og afholdt seminar om psykisk sundhed og livsmestring. Formålet med denne type seminarer er at skabe trygge individer som mestrer hverdagen.

De unge får en teknik som kan bruges til flere formål. Vi lægger vægt på mål og drømmer, hvordan være mentalt forberedt, og hvordan bearbejde vanskelige følelser i en indre dialog.

Seminaret afholdes af en af vores instruktører og har en varighed på 3 timer.

Vi har også andre typer seminarer og gæsteforelæsninger.
Tag gjerne kontakt med os, så finder vi i fællesskab et oplæg der er tilpasset til jer: jeanette@uniquemindesp.dk