Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

Teknikken der reddede mit liv

På min vej, blev jeg nødt til at finde ud af, hvordan jeg kunne ændre traumatiske hændelser og oplevelser, for at kunne klare at være i livet. Jeg blev nødt til at studere hvad der foregik i mennesket, og om vi kunne ændre tankerne.

Jeg vidste, at vi havde ca 60.000 tanker i døgnet, og i min egen lille »rejse til Indien«, så jeg hurtigt at mange af de tanker, ikke var hensigtsmæssige. Jeg forstod, at det blev vigtig med en god struktur, og jeg udviklet en teknik hvor jeg selv kunne gøre ændringerne. Og bare ændre, men få varige ændringer. Teknikken ligner lidt på det de i dag kalder for kognitiv terapi, men for mig handlet det jo om at være min egen terapeut, rydde i hovedet og få varige ændringer. Det gav mig en mestringsfølelse i livet, noget som er helt essentielt for et menneske. Det at føle, at vi kan håndtere livet.

I tillæg til ændringer, så jeg også vigtigheden af at skabe nye ting, som hjalp mig til rigtig fokus, og en retning i livet, som gav mig en mening. Vision og mål er vigtig for at finde en mening med eget liv. Dette vil jeg tale om i den næste del af rejsen.

Vi har længe troet, at vi ikke kan ændre på det der allerede har sket, og med den sandhed i vores ubevidste, vil det være svært at gøre ændringer. Til at begynde med, mødte jeg meget skepsis, når jeg talte om at vi selv kunne ændre vores fortid. Det er en ting der er står klart – jeg havde ikke levet i dag, hvis dette ikke havde været mulig.

Sent, men godt. I 1998 fastslog forskning at hjernen fortsætter at reorganisere sig selv, gennem at danne nye nerveforbindelser, gennem hele livet. Dette kaldet neuroplasticitet. Så nu ved vi, at alle kan ændre gammel indlæring og bevidst skabe ændringer. Vi ændrer følelser tilknyttet minder, og laver nye neurale baner (netværk i hjernen), der giver en anden adfærd og autopilot.

Da jeg begyndte min ændring, havde jeg som et udgangspunkt, at jeg spejler mine omgivelser og hændelser. Det betyder, at enhver reaktion jeg har, er min egen, uanset om nogen har sagt noget, eller gjort noget jeg reagerer på. Dette synes jeg var det sværeste, fordi det er jo meget nemmere at skylde på andre, og pege fingre udad. Det havde jeg lært, i min indlæring.

Så når jeg forstod, at min reaktion, er en autopilot – en indlæring med tilhørende følelser, det blev det nemmere at forstå, at følelsen var min. Det var jo den jeg måtte have fat i og ændre, uanset om det som blev gjort imod mig eller sagt, føltes uretfærdig og forkert. Hvis vi tænker logisk på det, så er det jo ganske så ulogisk at give andre et ansvar, for de følelser, og det som foregår inde i mig. Balance mellem logik og følelser er svaret på mange gåder, og giver os de løsninger vi har brug for.

Teknikken gav mig varige ændringer, og det samme princip gælder om det er positive eller negative reaktioner. Det betyder også, at når vi skaber gode ting, så er det vi som skaber det, og ingen andre. Så jeg bruger den samme teknik, med en variation, for at komme til de mål, jeg ønsker i livet.

I næste del af denne miniserie vil jeg skrive om hvordan jeg tog min drøm, lavet et mål, og fik sat ting ud i livet. Det var vigtigt for at finde en mening med et liv, jeg skulle fortsætte at leve. 

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på print
Del på email

Nær-døden – et vendepunkt

Jeg bruger at sige, at min rejse begyndte i 1986. Jeg skulle føde mit tredje barn, og det måtte gøres med kejsersnit. Narkosen virkede ikke som den skulle, og jeg oplevede det mange kalder en nærdødsoplevelse. Oplevelsen var både skræmmende og fascinerede, og kort fortalt vendte det mit liv på hovedet.

Læs mere »
Grundlæggers rejse - del 2: Min rejse til Indien

Min rejse til Indien

Noget af det første jeg hørte om, når folk skulle udvikle sig spirituelt, var rejser til Indien for at møde en guru.
Jeg havde ingen mulighed for at rejse til Indien, så jeg besluttede mig for at gøre min egen rejse til Indien i mit indre.

Læs mere »
Grundlæggers rejse - del 3. En opskrift for livet. Nøgle i guld.

En opskrift for livet

Jeg havde allerede lavet teknikker, som i dag findes i kurset BevidsthedsTræning, og TV-programmet gav mig muligheden til virkelig at sætte mine teknikker på prøve.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.