Vi står sammen

BevidsthedsTræning

Unique Mind ESP arbejder aktivt for at fremme god psykisk sundhed og livsmestring. Igennem kurset BevidsthedsTræning arbejder vi med stressmestring, velvære og livsmestring. Vi ser også svært gode resultater med PTSD, stofmisbrugere og andre tilstande relateret til traumer.

BevidsthedsTræning er tilrettelagt for børn, ungdom og voksne, samtidig med at vi tilbyder tilrettelagte kurser, seminarer og foredrag til offentlig og privat sektor.

Vi har et eget pædagogisk oplæg for børnehaver og skoler, som er beskrevet i Kvalificeret for fremtiden.

Siden starten i 2010 er der gennemført grundig videnskabelig forskning, for at verificere effekten af kurset. Dr. Svetla Velikova (hjerneforsker og psykiater) har, i samarbejde med Nord Universitet, publiceret forskningsresultaterne i det anderkendte tidsskriftet »Frontiers in Human Neuroscience«. Der er foreløbig publiceret to publikationer. 

Tværfaglige projekter i udvikling

BevidsthedsTræning er et nyt system for tværfaglig udvikling og samarbejd, og anses som et effektivt værktøj til ændrings- og udviklingsarbejde.

For at finde bedre og mere bærekraftige løsninger for samfundet må vi have et godt tværfagligt samarbejde og en hurtigere udvikling. Derfor ønsker Unique Mind ESP at have projekter i forskellige fagområder, som kan bidrage til denne udvikling.

Vi har fokus på:

  • At integrere BevidsthedsTræning i børnehave, skole og højere uddannelse. Vi ønsker at samarbejde med forskning og praksisområder om øget forståelse for, hvordan vi kan arbejde målrettet med psykisk sundhed og livsmestring på disse arenaer.
  • At BevidsthedsTræning bidrager til reduktion af sygefravær, samt at træningen, integreret i arbejdslivet, indgår som en del af arbejdet for at fremme smart tænkning i samfundet.
  • At BevidsthedsTræning indgår som en del af langsigtede strategier for at forebygge
  • At samarbejde med forskning og praksisområder om at skabe virkningsfulde behandlingstilbud inden sundhedstjenesterne (hjernesygdomme, misbrug og psykiatri)


Unique Mind ESP finansierer flere igangværende projekter og vi er derfor taknemlig for alle de bidrag vi modtager til at støtte disse projekter.

Ønsker du at støtte projekter og vores arbejdet, kan du tage kontakt med jeanette@uniquemindesp.dk

Tak for at du støtter og står sammen med os i et vigtigt arbejde!

Din virksomhed kan bidrage til et bærekraftig samfund

Ved at placere virksomhedens logo på denne side er I med til at bidrage til flere projekter og stå sammen med os, i et vigtigt arbejde for et bærekraftigt samfund.

For et månedlig bidrag på kr. 1500,- NOK vil vi profilere din virksomhed med logo og en kort tekst, på denne side. Tag kontakt med Hovedkontoret på: post@uniquemindesp.com

Vi står sammen

Sola Hundesenter er et dagcentertilbud for hunde i alle aldre, der du leverer hunden om morgenen og henter den om eftermiddagen. Her får hundene arbejde, leg og fritid. Vi arbejder socialt sammen med andre hunde, går turer og har søge opgaver.

Mere information på: www.solahundesenter.com

Deluxefilm AS er leverandør av stab, lysudstyr og kameratilbehør til professionel film- TV og videobranche. Vi er lokaliseret i Filmparken (tidl. Norsk Film) på Jar i Bærum, Norge. www.deluxefilm.no

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.