Afspændingsøvelse

Afspændingsøvelse – DB-System®

AFSPÆNDINGSØVELSE er grundøvelsen i DB-System®.

Den er en del af Selv-ledet Positiv Imaginær Træning, og grundkurset er videnskabelig dokumenteret.

Forklaring af øvelsen

Du skal bruge tankerne aktivt og følge instruktionerne gennem hele øvelsen. Det vil øge dit fokus og din tilstedeværelse i hverdagen.

I denne øvelse vil du høre en puls i baggrunden. Den har til opgave at hjælpe dig til en tilstand af indre ro.

I øvelsen vil du få en instruks om at gå til dit indre rum – din DNA-zone. Dette indre rum knyttes op mod en mental tilstand af indre ro, kreativitet og balance.

Tænk dig, at du bygger et indre rum, som du bestemmer dig for, er dit kreative fristed. Dette rum skal du bygge baseret på fantasi. Du kan bygge det sådan, at det passer til dig, og indrette det, som du ønsker. Du kan udbygge det med flere rum, hvis du ønsker det.

DNA-zone er en forkortelse for Din Naturlige Alfa-zone. Når du er trænet på kursus til en balance, vil dine ubevidste ressourcer blive tilgængelige for dig i hverdagen. Uddybende forklaring finder du også i bogen Magical Moments.


Kreative hjerner er koblet anderledes, finder løsninger og skaber innovation!


Øvelsen er vejledet af Jeanette Bredsten, leder af Unique Mind ESP – Danmark. Jeanette er norsk, men bosat i Danmark og hun ville gerne dele denne øvelse med sine kursister. En stor tak til Multimediestudiet v/ Per Sørensen for fantastisk støtte og hjælp til denne produktion.

Udviklet af: Deborah Borgen
Vejledet af: Jeanette Bredsten

Copyright: Deborah Borgen
Kopiering ikke tilladt

Afspændingsøvelsen må ikke lyttes til under bilkørsel eller i situationer, der kræver din fulde opmærksomhed. Den anbefales ikke lige inden søvn.