Seminar for virksomheder
– Fra stress til mental styrke og sundhed

For alle type virksomheder og organisationer, der ønsker at styrke deres medarbejdere for fremtiden

Ved at lære hjernens spilleregler skabes der ro og arbejdsglæde i hverdagen.

At have lykkeligere og mere produktive medarbejdere, med gode mellemmenneskelige relationer, vil være en klog investering.

For ledere kommer fordelen ved en forstærket kreativitet og udviklet intuition, hvilket kan have god effekt på karrieren.

I tillæg er jo lykkelige mennesker mindre syge…

Glade medarbejdere. Seminar virksomheder fra stress til mental sundhed

Mental styrke er vigtigt for os alle

Vi lever i et præstationssamfund, og det bliver vigtigere end nogensinde før at forstå de mekanismer, der fører til stress og mentalt pres. Stress skyldes ofte et forventningspres, som vi selv tror, vi er udsat for.

Seminaret sætter fokus på hjernens spilleregler, sådan at vi kan forebygge og slippe af med stress. Seminaret er bygget på DB-System® og er udviklet til at give øget arbejdsglæde i hverdagen – mindre pres og mindre stress.

Deltagerne får viden om, hvordan vi fungerer mentalt og de mentale processer, der foregår i os, samtidig med at de får effektive værktøjer, de kan bruge i hverdagen.

Vi opbygger mental styrke og sundhed!

Stress i hovedet

Hvad er stress helt præcist?

Stress kan kort beskrives som reaktionen på en krævende fysisk eller psykisk påvirkning. Det er ikke selve belastningen, men hvordan vi ser på det og håndterer det.

Stress handler derfor ikke om, at du har meget at lave, men hvad du tænker om det.

Mange mennesker ved ikke engang, at de har stress, fordi det er blevet en naturlig tilstand for hjernen, og vi er blevet vant til det. Dette kan ofte være en af grundene til, at vi ikke lægger mærke til, at vi går i højt gear og bliver udmattede.

Nogle af de mest almindelige symptomer på stress er velkendte:

  • Søvnbesvær – vågner træt
  • Hovedpine/migræne
  • Depression og angst
  • Vrede – kort lunte – siger ting, vi ikke mener


– Kort sagt: Stress er en emotionel ubalance.

Vi har omkring 60.000 tanker i løbet af en dag, hvoraf omkring 85 % er såkaldt uhensigtsmæssige. De kan skabe uro og angst, og derigennem føre til en emotionel ubalance.

Mental styrke og sundhed

Hvad er mental styrke og sundhed

Mental styrke og sundhed handler om at kunne håndtere opgaver og udfordringer i hverdagen – både privat og på arbejdspladsen – i emotionel balance.

Hjernen er som bekendt det styrende organ. Den indeholder milliarder af nerveceller, som gennem en avanceret interaktion styrer tanker, følelser, adfærd og bevægelser og behandler alle impulser vi modtager.

Når du beslutter dig for at gå en tur i skoven, eller hvis du vælger at træne, er det hjernen, der giver signalerne til kroppen – og du kan gennemføre det, du har besluttet dig for.

Ved at lære om hjernens spilleregler kan vi vælge de sunde signaler. Ved selv at tage kontrol over vores tanker og reaktioner, kan vi skabe en hverdag med mental styrke og sundhed.

Seminar mental styrke og sundhed

Heldagsseminar – 6 timer

– Fra stress til mental styrke og sundhed

På dette seminar lærer vi om hjernens spilleregler. Vi forebygger og kommer af med stress, for at få arbejdsro og øget arbejdsglæde i hverdagen.

Vi ser på hvordan vi er bygget op mentalt, og lærer om vores mentale processer.

Indhold

Vi ender med nogle effektive værktøjer til at håndtere opgaver og udfordringer i hverdagen – vi opbygger mental styrke og sundhed!

Styrk dit team for fremtiden

Kontakt os, så finder vi gode løsninger sammen.

Kontaktinfo: Jeanette Bredsten, e-post jeanette@uniquemindesp.dk 

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.