Grundlægger

Grundlægger Deborah Borgen

Deborah Borgen

I 1986 ramte jeg muren på en brutal måde, og det blev starten på min vej til at udvikle DB-System®. Traumatiske oplevelser, for meget stress i hverdagen og manglende kundskab om hvordan vi mennesker fungerer var årsagen til, at jeg ramte muren.

I skolen lærte jeg ikke så meget om selve livet, endnu mindre om hvordan jeg kunne leve et godt liv og håndtere situationer, jeg mødte på min vej.

Samfundet lærte mig om hvad jeg kunne gøre, ud i fra en begrænset tankegang. Jeg skulle holde mig inden for fastlagte regler og normer – hvis ikke var jeg ikke som alle andre:

– ikke sød nok
– ikke god nok
– ikke dygtig nok
– ikke noget værd
– Og Janteloven: Tro ikke, at du er noget!

Individet Deborah forsvandt.

Som økonom og med et analytisk perspektiv, begyndte jeg min søgen efter svar på; hvordan leve et godt liv, hvor jeg kunne håndtere hverdagens opgaver og udfordringer med en indre ro.

DB-System® er et resultat af 24 år med egen udvikling og systematisk arbejde. Jeg satte indsigten og kundskaben, jeg havde oparbejdet mig, sammen til en helt ny hjernetræning med enkle teknikker. For mig personligt har dette ændret mit liv totalt; fra en hverdag med håbløshed, stress og depressioner, til et liv hvor normaltilstanden er at være rolig og glad. Hvor jeg tager udfordringer i stiv arm, ser nye muligheder i uventede situationer, og stadig får påfyld af energi.

Min drivkraft er, at få flest mulig til at tage i brug DB-System®, for at forhindre udbrændthed, lære at tackle stress og modstand og skabe et bedre samfund. Jeg så, at når jeg selv tog ansvaret for mine egne følelser og reaktioner, blev det et stort skridt i egen udvikling. Jeg brugte teknikkerne til at bearbejde traumatiske erfaringer i livet, sådan at jeg kunne være tilstede i verden uden vrede, had, og bitterhed til mennesker der havde gjort mig fortræd.

I dagens samfund forventes der, at vi hele tiden skal præstere. Samtidig skal vi holde facaden; have et fint hjem, et godt udseende og et godt arbejde. Det ydre justeres konstant, for at tilpasses ydre krav, imens det indre bliver glemt.

Forskningen viser, at når vi træner hele hjernen, skaber vi nye forbindelser på tværs af hjernehalvdelene, sådan at vi tænker smartere og mere effektivt i vores hverdag. Intuition, kreativitet og empati bliver mere tilgængeligt. Vi får en større ro og en større forståelse for hvordan vi kan skabe gode løsninger – for os selv og for andre. Når vi bruger flere af vores ressourcer, vil vi klare at finde bedre løsninger, også i samarbejde med andre mennesker. Vi får hovedet med på holdet og balance mellem det ydre og indre.

Dette er vigtigt i en tid med store udfordringer foran os, i eget liv og i samfundet. Med en ny forståelse for hvordan vi fungerer som mennesker og hvordan vi kan træne vores hjerne, kan vi kommunikere godt på tværs af religion, kultur, etnicitet og geografisk tilhørighed.

Uanset hvem du er, kan du udnytte hjernens kapacitet, til at få et bedre liv, bedre relationer og være et individ, der skaber bedre løsninger i samarbejde med andre.

Vi bliver et stærkt individ i et stærkt fællesskab.

Deborah Borgen
Grundlægger

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.