Grundlæggers blog

I Grundlæggers blog sætter Deborah Borgen fokus på mental sundhed. Hun skriver om forskellige emner der kan inspirere og udfordre os på forskellig vis. 

Blog: Mennesket – Den »skjulte« tikkende bombe

Mennesket – Den »skjulte« tikkende bombe

Tårerne får flyde frit ned over kinder og hage, og forsigtigt tørrer hun dem væk med sin sweater. »Jeg ville bare hjælpe og være god, men det blev altid misforstået og forkert. Jeg bad også til Gud om hjælp, men han kom aldrig.« Hun stopper…

Læs mere »
Mental sundhed: Det tager sygt lang tid

Det tager sygt lang tid…

En af de grunde til at jeg bliver så engageret i dette emne er, fordi vi i vores udvikling og kundskab om mennesket, ikke har kommet så meget langt de sidste tredive år. Og nu ved jeg, at mange vil reagere, men inden du reagerer så kig på resultaterne vi ser i samfundet.

Læs mere »
Blog: Et alternativ til sovepiller. Få en god nats søvn

Et alternativ til sovepiller

Igen igen udvikles der nye lægemidler der behandler symptomer og ikke årsager. Her er det en anden måde at gøre det på, hvor den eneste bieffekt er et roligere hoved og bedre søvn.

Læs mere »
Blog: Tilgivelse – nøglen til et godt liv

Tilgivelse – nøglen til et godt liv

Had og kærlighed kan ikke eksistere i et menneske på samme tid, og ønsker vi tilgang til de ressourcer, som er tilknyttet kærlighed og det gode, bliver vi nødt til at eliminere had og det smertefulde. Det gør vi, på en god måde, med tilgivelse.

Læs mere »
Blog: Når samvittigheden tynger

Når samvittigheden tynger

Vi stiller enormt høje krav til os selv, som er med til at skabe dårlig samvittighed. Alt vi »skulle og burde« have gjort, som vi ikke når eller orker. Dette trækker os i alle retninger, og skaber et højt stressniveau i livet.

Læs mere »
Blog: Hvad sker inde i hovedet? Kvinde holder sig til hovedet. Streger bag ved hovedet der symboliserer kaos.

Hvad sker inde i hovedet?

Vi har ca. 60 – 70 tusinde tanker i løbet af et døgn. Tankerne forstærker også vores følelser, og de er konstant med til at påvirke vores liv og hvordan vi til enhver tid har det.

Læs mere »
Blog: En vision for livet. Dreng med fredsdue - ønsker sig fred

En vision for livet

Mark Twain sagde en ting, som blev et vigtig grundlag for en vision for mit liv, og min søgen efter at forstå, hvordan vi fungerer som mennesker. Han sagde; »De to vigtigste dage i dit liv er den dag du bliver født og den dag du ved hvorfor, du blev født«.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.