Blog

Mennesket – Den «skjulte» tikkende bomben

Hun fortsetter sin historie, nå med en hviskende stemme. Tårene får strømme fritt nedover kinnene og haken, og hun tørker dem forsiktig bort med genseren sin. «Jeg ville bare hjelpe og være snill, men det ble alltid misforstått og feil. Jeg ba Gud om hjelp også, men han kom aldri.» Hun stopper… «I stedet ble jeg sendt bort for å få hjelp, men det var ikke hjelp jeg fikk. Det var misbruk av et barn, jeg vet det.

Læs mere »

Det tar sykt lang tid….

En av grunnene til at jeg blir så engasjert i dette tema er fordi vi har ikke kommet så veldig langt på tredve år i vår utvikling og kunnskap om menneskets mentale helse. Og nå vet jeg mange vil reagere, men før du reagerer så se på resultatene vi ser i samfunnet. Flere og flere unge mennesker sliter, og blir satt på lykkepiller eller sendt til psykolog. Noen mennesker kan fortelle meg at de ”koblet av” med alkohol etter en stressende dag og at det har endt med misbruk. Hadde vi bare lært å stille spørsmål om hva vi ”kobler av” fra, og i tillegg hatt teknikker for å gjøre noe med årsaken. Det kan vi gjøre noe med i dag. Vi kan lære å håndtere stress og press i hverdagen.

Læs mere »

Hjernen gør præcis det den får besked om

»Hjernen gør præcis som den får besked om«, også når vi ubevidst træffes i følelser. Jeg havde angst for at tage elevator, fordi jeg tidligt havde lært, at elevatoren kunne stoppe og da fik vi ikke ilt. Der lå masser af ubevidst frygt omkring lærdommen. Det ledet til, at når jeg gik forbi en elevator, begyndte hjertet at banke lidt ekstra og jeg fik en ond stikkend i brystet. Hjernen fulgte sporet, selv om jeg havde sagt til mig selv, at jeg ikke skulle gå ind i elevatoren

Læs mere »

Et alternativ til sovepiller

Nok en gang lages det nye legemidler som behandler symptomer og ikke årsaker. Vi må lære å håndtere stress og bekymringer, hvis ikke blir vi et samfunn der alle må ta piller for et eller annet.

Læs mere »

Tilgivelse – nøglen til et godt liv

Had og kærlighed kan ikke eksistere i et menneske på samme tid, og ønsker vi tilgang til de ressourcer, som er tilknyttet kærlighed og det gode, bliver vi nødt til at eliminere had og det smertefulde. Det gør vi, på en god måde, med tilgivelse.

Læs mere »

Når samvittigheden tynger

Vi stiller enormt høje krav til os selv, som er med til at skabe dårlig samvittighed. For eksempel spise rigtig, træne nok, være tilstrækkelig tilstede for barn, familie, venner, arbejde og boligen. Alt vi »skulle og burde« have gjort, som vi ikke når eller orker. Dette trækker os i alle retninger, og skaber et højt stressniveau i livet.

Læs mere »

Hvad sker inde i hovedet?

Vi har ca. 60 – 70 tusinde tanker i løbet af et døgn. De er der bare, bevidst og ubevidst »flyver« de forbi. Nogle gange stopper vi op og sætter ekstra fokus på nogle af dem, være sig de positive eller negative. Tankerne forstærker også vores følelser, og de er konstant med til at påvirke vores liv og hvordan vi til enhver tid har det.

Læs mere »
Dreng med fredsdue - ønsker sig fred

En vision for livet

Mark Twain sagde en ting, som blev et vigtig grundlag for en vision for mit liv, og min søgen efter at forstå, hvordan vi fungerer som mennesker. Han sagde; »De to vigtigste dage i dit liv er den dag du bliver født og den dag du ved hvorfor, du blev født«.

Læs mere »
Gode værdier

La hver dag bli en aktiv dag for bevisstgjøring av egne verdier

Mitt budskap er å øke vår forståelse omkring hvordan vi påvirker verden rundt oss hver eneste dag, og ikke bare på en bestemt dag. Våre tanker og vår atferd kommer fra våre holdninger, og det er her du og jeg må gjøre innsatsen. Holdningsendringer kommer ikke av seg selv, du og jeg må være villige til å bevisstgjøre oss våre verdier som leder til gode valg og handlinger.

Læs mere »

»Det kan da ikke være
så enkelt«

Dette kan høre kompliceret ud, men efter snart tredive år med egen udvikling og testning, har jeg fundet et enkelt koncept. For at være sikker på, at metoden virker, bad jeg forskere om at se nærmere på, hvilke resultater vi kan forvente at få, med BevidsthedsTræning. Det, at noget som er komplekst, faktisk kan gøres på en enkel og systematisk måde, er lige præcis en af mine udfordringer, hvor jeg har mødt og møder modstand fra mange hold. Det er fordi vi har lært at være skeptisk, hvis noget er for enkelt, ”det kan da ikke være så enkelt”.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.