Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

Grundlæggers blog

Mennesket – Den »skjulte« tikkende bombe

un fortsætter sin historie, nu med en hviskende stemme. Tårerne får fri flyd ned over kinder og hage, og forsigtigt tørrer hun dem væk med sin sweater. »Jeg ville bare hjælpe og være god, men det blev altid misforstået og forkert. Jeg bad også til Gud om hjælp, men han kom aldrig.« Hun stopper…

Læs mere »

Det tager sygt lang tid…

En af de grunde til at jeg bliver så engageret i dette emne er, fordi vi i vores udvikling og kundskab om mennesket, ikke har kommet så meget langt de sidste tredive år. Og nu ved jeg, at mange vil reagere, men inden du reagerer så kig på resultaterne vi ser i samfundet.

Læs mere »

Hjernen gør præcis det den får besked om

»Hjernen gør præcis som den får besked om«, også når vi ubevidst træffes i følelser. Jeg havde angst for at tage elevator, fordi jeg tidligt havde lært, at elevatoren kunne stoppe og da fik vi ikke ilt. Der lå masser af ubevidst frygt omkring lærdommen. Det ledet til, at når jeg gik forbi en elevator, begyndte hjertet at banke lidt ekstra og jeg fik en ond stikkend i brystet. Hjernen fulgte sporet, selv om jeg havde sagt til mig selv, at jeg ikke skulle gå ind i elevatoren

Læs mere »

Et alternativ til sovepiller

Nok en gang lages det nye legemidler som behandler symptomer og ikke årsaker. Vi må lære å håndtere stress og bekymringer, hvis ikke blir vi et samfunn der alle må ta piller for et eller annet.

Læs mere »

Tilgivelse – nøglen til et godt liv

Had og kærlighed kan ikke eksistere i et menneske på samme tid, og ønsker vi tilgang til de ressourcer, som er tilknyttet kærlighed og det gode, bliver vi nødt til at eliminere had og det smertefulde. Det gør vi, på en god måde, med tilgivelse.

Læs mere »

Når samvittigheden tynger

Vi stiller enormt høje krav til os selv, som er med til at skabe dårlig samvittighed. For eksempel spise rigtig, træne nok, være tilstrækkelig tilstede for barn, familie, venner, arbejde og boligen. Alt vi »skulle og burde« have gjort, som vi ikke når eller orker. Dette trækker os i alle retninger, og skaber et højt stressniveau i livet.

Læs mere »

Hvad sker inde i hovedet?

Vi har ca. 60 – 70 tusinde tanker i løbet af et døgn. De er der bare, bevidst og ubevidst »flyver« de forbi. Nogle gange stopper vi op og sætter ekstra fokus på nogle af dem, være sig de positive eller negative. Tankerne forstærker også vores følelser, og de er konstant med til at påvirke vores liv og hvordan vi til enhver tid har det.

Læs mere »
Dreng med fredsdue - ønsker sig fred

En vision for livet

Mark Twain sagde en ting, som blev et vigtig grundlag for en vision for mit liv, og min søgen efter at forstå, hvordan vi fungerer som mennesker. Han sagde; »De to vigtigste dage i dit liv er den dag du bliver født og den dag du ved hvorfor, du blev født«.

Læs mere »
Gode værdier

Lad hver dag blive en aktiv dag for bevidstgørelse af egne værdier

Mit budskab er at øge vores forståelse, om hvordan vi påvirker verden omkring os, hver eneste dag, og ikke bare på en bestemt dag. Vores tanker og vores adfærd kommer fra vores holdninger, og det er her du og jeg må gøre indsatsen. Holdningsændringer kommer ikke af sig selv, du og jeg må være villige til at bevidstgøre sig os vores værdier, som leder til gode valg og handlinger.

Læs mere »

»Det kan da ikke være
så enkelt«

Dette kan høre kompliceret ud, men efter snart tredive år med egen udvikling og testning, har jeg fundet et enkelt koncept. For at være sikker på, at metoden virker, bad jeg forskere om at se nærmere på, hvilke resultater vi kan forvente at få, med BevidsthedsTræning. Det, at noget som er komplekst, faktisk kan gøres på en enkel og systematisk måde, er lige præcis en af mine udfordringer, hvor jeg har mødt og møder modstand fra mange hold. Det er fordi vi har lært at være skeptisk, hvis noget er for enkelt, ”det kan da ikke være så enkelt”.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.