Hvem er vi

Her finder du alle os der arbejder med DB-System®. Vi afholder kurser og foredrag rettet mod forskellige fagområder.

Nogle går som Trainee og er under oplæring som kursholdere og instruktører. 

Instruktør Danmark

Administration (Hovedkontor)

Instruktør Norge

Instruktør Norge

Instruktør Barn/Ungdom Norge

Engelsksproglig Instruktør

Trainee – Tyskland

Deborah Borgen

Jeg er født i Canada, og fik et engelsk navn, og derfor er der mange der måske tror, at jeg taler engelsk på mine kurser. Men nej, det gør jeg ikke.

Blot 3 måneder gammel kom jeg til Norge, og jeg er opvokset i Oslo.

Jeg får tit spørgsmål om hvilke type uddannelse jeg har, fordi jeg arbejder med mennesker og udvikler kurser. På papiret er jeg uddannet økonom ved Handelshøjskolen BI, og i tillæg har jeg været så heldig at få gå livets skole, med al lærdom der kommer med det.

Her kan du læse mere om mig:

Jeanette Bredsten

Fra at følge alle andre, stresse med alt fra planlægning af arbejde til ferier, og gøre alt det jeg troede alle andre og samfundet forventet jeg skulle/burde/måtte gøre – til nu at kunne skabe ro i hverdagen, trygge mig selv, gøre det jeg brænder for og have teknikker til at håndtere det jeg møder i livet, er skønt. Det giver ikke bare en tryghed, men også en sikkerhed. Alt dette har jeg opnået bare ved at få trænet hele hjernen på en ny måde, og taget i brug vores ressourcer og potentiale.

Allerede efter det første kursus i DB-System® mærket jeg at tankemylderet stilnet, jeg fik mere ro og begyndte at tro lidt mere på mig selv, med det var først efter anden gang (repetition) og ved at jeg begyndte at bruge teknikkerne, jeg havde lært, at der skete store ændringer i mit liv. Og er det en ting jeg har erfaret, så er det jo at vi må gøre noget anderledes, for at få ændring.

Når vi har ro i hovedet og ikke stresser, vil vi bedre kunne lytte. Lytte til løsningerne og idéerne der kommer, have overskud til at omsætte de til handling (gøre;)), samt bedre kommunikere med os selv og andre. Dette giver gevinst for alle parter – på arbejde, i fritiden og derhjemme. Derfor er jeg instruktør og jeg glæder mig til at se dig på kursus!

Toril Nymoen

I det øjeblik jeg mødte Deborah, vidste jeg hvad jeg ville bruge resten af mit liv på. Det var en livsændrende dag i 1995. Med hendes indsigt og livsfilosofi traf hun mig lige i hjertet. Hun mente at alle mennesker var unikke og havde de samme store mulighederne og ressourcerne i sig. Magisk!

Der var ingen mål og mening med mit liv, inden jeg mødte Deborah, fordi jeg havde ingen tro på mig selv. »Jeg var som jeg var, og det var ingenting at gøre noget med«. Men der tog jeg fejl. For første gang i mig liv fik jeg en tro på mig selv, og at jeg kunne gøre varige ændringer og opnå mestringsfølelse.

Den nye tro på egne ressourcer og egen styrke gav mig glød og et stærkt ønske om at bidrage. Vejen har blevet til, mens jeg har gået. Jeg begyndte på kontoret og fik masser av vækst der. Så fik jeg mulighed til at trænes, for at blive certificeret barn- og unge instruktør hos Unique Mind ESP. Efter flere år med kurser for barn og unge kan jeg i dag bidrage med oplæring af nye instruktører.

Nu er jeg igen en del af administrationen. Jeg glæder mig over at være en del af teamet, der løfter og spreder DB-System® ud i verden.

Børre Nyborg

Efter uddannelsen som civilmarkedsfører/NMH/BI arbejdet jeg i flere år som leder indenfor salg og distribution, var med at opbygge virksomheder og skabe arbejdspladser. Selv om dette var interessant følte jeg, at tiden var kommet for noget mere. Andre måder at løfte og inspirere andre, samtidig som jeg kunne klare tage bedre vare på mig selv.

Jeg tog kurset til Deborah Borgen og har efter det haft større succes i livet, end jeg nogen gang kunne drømme om. Større og mindre udfordringer gennem livet havde brug for at bearbejdes, og endelig kunne jeg selv gøre noget med det, og med varigt resultat.

Væk med et enormt stress, dårlig søvn, dårlige relationer, og en mere eller mindre kaotisk hverdag, til et liv med ro, oversigt, og ikke mindst overskud til at hjælpe flere, end blot mig selv.

Selv om livet er modgang og medgang, så det næsten utroligt hvilke resultater som kan skabes – om det er privat eller i arbejdslivet.

Da jeg fik muligheden til at være instruktør hos Unique Mind ESP, sagde jeg ja tak, med begge hænder. Det har været, og er en utrolig rejse.

De publicerede forskningsresultaterne på grundkurset i DB-System® bekræfter blot det jeg har oplevet i mig selv og blevet fortalt af svært mange kursusdeltagere.

Glæder mig til at møde dig på kursus.

Karianne Hove

Jeg har arbejdet med mennesker i hele mit voksne liv. Hovedvægten har ligget på den fysiske del, via arbejdet som personlig træner og træningsinstruktør. I tillæg har jeg som Rosenterapeut hjulpet mennesker på et dybere plan.

Deborahs kurser og teknikker har jeg haft med mig i mange år. Det har givet mig uvurderlig hjælp gennem livets mange udfordringer, som tidvis har været meget svære.

Jeg har et stort ønske, om at løfte mennesker frem og hjælpe så mange som muligt med at få til de ændringer de ønsker i livet. Forståelsen af hvordan hjernen fungerer og hvordan vi fungerer som mennesker, er vigtigt for at skabe det livet vi ønsker. Kundskaben og teknikkerne jeg har fået på kursus hos Deborah, har gjort at jeg har formået at få til ting, og at nå mål som jeg tidligere ikke troede var muligt.

At vide, at hver og én af os har et valg samt en enorm påvirkningskraft i forhold til hvordan vi lever vores liv, er essentielt for at vi som mennesker skal kunne have det bedst muligt. Det at få lov til at dele denne kundskab, om at vi alle har ressourcerne i os, til at gøre helomvending i vores liv, uanset hvilken situation vi er i, er noget jeg brænder for.

Jeg glæder mig til at dele dette arbejde.

Norhild Johannesen

Mit første møde med Deborah blev en speciel oplevelse for mig. Endelig bare vidste jeg, at jeg havde mødt en person, som kunne give mig en indsigt jeg kunne bruge for at ændre mit eget liv. Helt fantastisk!

Jeg forstod, ved hjælp af den dybe træning og det målrettede værktøj, at jeg nu var i stand til at nå mine drømmer. Den dårlige selvtillid, jeg havde kæmpet med som barn og som havde fulgt mig i voksen alder, kunne nu arbejde væk på en målrettet måde.

Da Deborah i 2010 søgte efter børneinstruktør, kunne jeg mærke på en enorm glæde i hjertet ved at dele disse enkle teknikker, som havde hjulpet mig til et nyt liv. Jeg havde selv fået tilgang til muligheder og ressourcer jeg ikke vidste jeg havde. I dag er jeg taknemmelig over at være certificeret børneinstruktør hos Unique Mind ESP. Teknikkerne hjalp mig på vejen til at nå den største drøm for mig.

Jeg ser frem til at formidle glæde og muligheder til barn, sådan at de kan fjerne deres begrænsninger hurtigere, og se deres mulighedet, og blive trygge voksne.

Min vision er at alle barn skal have mulighedet til at se hvem de er, og hvilke muligheder de har, og med DB-System® gør jeg præcis det!

Jeg glæder mig til at møde de små på kurs!

Dorothee Tettweiler

Som barn drømte jeg blandt andet om at blive arkæolog, fordi jeg ville grave i dybden og forstå sammenhænge. Samtidig var der et stærkt ønske om at forstå verden, og vores udvikling.

Ikke vidste jeg, at det jeg i dag skal gøre, handler om det samme. Gå i dybden af mennesket, for at forstå sammenhænge af hvorfor vi gør, det vi gør. Hvad er det der gør at vi har den adfærd, vi har, og hvad sammenhængen bagved adfærden er. Gennem en sådan forståelse, kan jeg hjælpe andre til at forstå sig selv og komme videre i livet.

Som ergoterapeut i Tyskland og miljøterapeut i Norge har jeg arbejdet meget med børn og unge med adfærdsproblematik, men også med miljøterapi på krisecenteret i Trondheim. Det var her jeg først kom i kontakt med Deborah og DB-System®, gennem et projekt vi skulle have.

Det var gennem denne tid at brikkerne faldt på plads, både i mit eget liv og for forståelsen af sammenhænge jeg havde ledt efter, siden jeg var barn. Det at vi selv kan ændre adfærd, og komme til et større potentiale i os selv, styrket drømmen om at give andre en forståelse. Men ikke blot en forståelse, men nu også konkrete teknikker til ændring af adfærd, der gør det nemmere at komme videre, efter traumatiske hændelser i livet.

Jeg opdaget, at ved brug af DB-System® kunne jeg som behandler give en endnu bedre hjælp, samtidig som jeg havde mere håndfaste teknikker at tilbyde.

Gennem projektet i Trondheim, videreudviklet vi også et kursus: Fra vold til et liv i trygghed. Kurset blev udviklet for kvinder udsat for vold i nære relationer, og er et verdifuldt bidrag til hjælp, til selvhjælp.

Dette er et arbejd jeg er glad or at kunne formidle og gøre tilgængelig.

Cecilie Stenhaug

I 2007 deltog jeg på et kursus hos Deborah og blev kendt med hendes filosofi og metode for personlig udvikling. På dette tidspunkt studerede jeg pædagogik ved NTNU, og jet tænkte at dette er »the missing link«, når det det gælder at få til de ændringer, vi har brug for, i vuggestuer, børnehaver og skole. Som lært på kursus hos Deborah, skrev jeg ned mål og drømmer i en bog. Et af de var; at udvikle oplæring og undervisningsoplæg for vuggestue/børnehave og skole.

Første trin var at skrive en kandidatopgave om metoden. Opgaven fik titlen I want you to change, so that I can get a better life. Efter dette har jeg og Deborah skrevet to bøger, en for ansatte i vuggestuer/børnehaver og skoler, og en børnebog. Og flere er på trapperne. Bøgerne er og vil blive en del af programmet Kvalifisert for fremtiden.

I Unique Mind ESP vil jeg tage udgangspunk ti DB-System® og fortsætte med at udvikle undervisningsoplæg for vuggestuer/børnehaver og skole, og afholde kurser og foredrag om opvækst og uddannelse. En stor drøm er også at udvikle oplæg, holder kurser og foredrag ved læreruddannelserne.

Svein André Jørgensborg

Det at få arbejde i hos Unique Mind ESP, hvor hovedopgaven er at løfte og hjælpe mennesker til å kunne stå trygt og godt i deres liv, er en magisk rejse i gensidig vækst og udvikling.

Livet byder på både op- og nedture for mange af os, og sådan ar det også været for mig. Efter at have begyndt på job-livet i en total fejl retning, skiftet jeg, efter 11 år, fra IT over til det socialfaglige område.

Studier i ungdomskundskab og socialt arbejde tog mig tilbage til det der virkelig interesser mig, nemlig at arbejde med mennesker. Efter uddannelse som socionom, gik jeg ind i fagområdet mental sundhed og misbrug. Jeg arbejdet som bo-vejleder, misbrugskonsulent og med opfølgning indenfor mental sundhed.

Dette var et spændende og givende arbejd, men også svært udfordrende i enkelte perioder. Jeg mødte mange skæbner, udfordrende situationer og krævende problemstillinger, og savnet tit værktøj til at kunne arbejde med de bagvedliggende og faktiske problemer. På den anden side, lærte jeg ikke via studier, noget om hvordan balancere en krævende arbejdshverdag, med god selvvaretagelse. Til sidst blev summen af belastninger på job og andet for meget.

Det var først på kursus med Deborah at jeg fik en aha-oplevelse. Endelig faldt brikkerne på plads og jeg forstod mere af hvordan både jeg selv og vi mennesker generelt fungerer. Jeg forstod hvorfor jeg havde gået tom og blevet udbrændt. Og det bedste med det hele: Jeg fik værktøj til at gøre noget med det!

I Unique Mind ESP vil jeg arbejde for at mennesker, der beskæftiger sig med at hjælpe andre, skal få de nødvendige værktøjer for god selvvaretagelse, og have en god og effektiv værktøjskasse i møde med den, der har brug for hjælp.

Lena Eriksen

Mit første møde med Deborah og hendes filosofi i 2005, var en aha-oplevelse. Næsten lidt uvirkeligt! Det var som om hun talte direkte til mig, og alt hun sagde føltes så rigtig for mig. Hun lærte mig at livet bestod af så meget mere end bare en facade og materielle goder. I dag har jeg indre ro og glæde, og håndterer udfordringer jeg tidligere ville flygtet fra. Det er helt unikt!

Tidligere troede jeg, at lykke var lig med succes på arbejde, penge og materielle goder. Jeg havde stor succes på arbejde, en god lønseddel, men alligevel havde jeg et indre stress. Jeg kæmpede med tvangstanker, i tillæg til fysiske plager, og livet var en stor udfordring og et indre kaos. Jeg brugte teknikkerne, og for hver dag blev jeg bedre. Tvangstanker og stress forsvandt, og sagte med sikkert kunne jeg se nye muligheder, der åbnede sig.

I juli 2010 kom jeg over en tekst på hjemmesiden til Unique Mind ESP at de søgte nye instruktører, verden over. Jeg kontaktet Deborah, selv om det føltes lidt skummelt. Hun mødte mig med en stor varme, og hun viste mig hvordan jeg kunne nå mine mål og leve ud min vision.

Jeg kan, med hånden på hjertet, sige at det ikke var den nemmeste vej, med et blev den bedste vej jeg kunne have valgt. Som certificeret instruktør afholder jeg kurser i DB-System® på engelsk, og det som jeg troede var umuligt, blev nu muligt. I dag lever jeg ud min vision om at være en bidragsyder for en bedre verden. Vi har alle muligheder til at gøre det vi måske tror kan virke umuligt.

Jeg glæder mig til at møde dig på kursus.

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.