Unique Mind ESP®

Unique Mind ESP blev grundlagt af Deborah Borgen i 2009, og er en paraplyorganisation for alle som arbejder med DB-System®  for privatpersoner og virksomheder

Unique; fordi jeg tror på det unikke i ethvert menneske, og at alle har deres unikke betydning og værdi.

Mind; fordi ved at bruge et større netværk i hjernen, kan vi styre og få tilgang til det bevidste og det ubevidste samtidig.

ESP; fordi jeg ser på den som vores vigtigste ressource for at kunne styrke vores intuitive tænkning. Den er vores indre sanseapparat, og åbner for et ubrugt potentiale.

Vores historie

»Det startede som en drøm, med et ønske om at vise mennesker det enorme potential der bor i os. Efter en nærdødsoplevelse i 1986 fik jeg en intuitiv indsigt om hvordan vi fungerer som mennesker.« – Deborah Borgen fortælle om vores historie (med danske undertekster):

Vores vision og mål

Vores vision er at hjælpe mennesker til at hjælpe sig selv. Når hvert enkelt menneske bruger sit fulde potentiale, vil vi fungere optimalt i en helhed og være et styrket individ i et stærkt fællesskab. Dette vil føre til et samfund i kontinuerlig udvikling, med mere empati for alle parter, i et samarbejd for fred.

Vores mål er at sprede DB-System® ud til hele verden.

Deborah Borgens Stiftelse

Vi støtter Deborah Borgens Stiftelse
– Støt stiftelsen du også!

Stiftelsen bringer DB-System® ind i mental sundhed og behandling, og opvækst og uddannelse.

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.