Unique Mind ESP®

Unique Mind ESP blev grundlagt af Deborah Borgen i 2009, og er en paraplyorganisation for alle som arbejder med DB-System®.

Unique; fordi jeg tror på det unikke i ethvert menneske, og at alle har deres unikke betydning og værdi.

Mind; fordi ved at bruge et større netværk i hjernen, kan vi styre og få tilgang til det bevidste og det ubevidste samtidig.

ESP; fordi jeg ser på den som vores vigtigste ressource for at kunne styrke vores intuitive tænkning. Den er vores indre sanseapparat, og åbner for et ubrugt potentiale.

Vi tilbyder kurser og uddannelse i DB-System®.

DB-System® bliver til

»Det startede som en drøm, med et ønske om at vise mennesker det enorme potential der bor i os. Efter en nærdødsoplevelse i nitten 1986 fik jeg en intuitiv indsigt om hvordan vi fungerer som mennesker.« – Se vores historie med danske undertekster.

Drøm til virkelighed

En drøm er blevet til virkelighed – vi er mange der kan løfte og hjælpe mennesker gennem DB-System®. Det åbner et netværk af muligheder.

Vi har alle et ubrugt potentiale som vi kan hente frem for at få det bedste ud af livet. Vi kan gå forbi vores eget ego og fordømmelse, og være i verden med nye øjne.

I januar 2010 var vi klare til at lancere grundkurset i DB-System® i Norge, og til det internationale marked.

Kurset er en ny videnskabelig publiceret metode, med enkle teknikker for at håndtere stress og mestre, det vi møder.

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.