Unique Mind ESP

Hvad er det Unique Mind ESP laver?

Unique Mind ESP afholder kurser, seminarer og foredrag som har fokus på øget livskvalitet og livsmestring.

Vi arbejder på forskellige arenaer:

  • Privatpersoner – voksne, børn og unge
  • Uddannelse, børnehaver og skole
  • Sundhed og beredskab
  • Virksomheder i offentlig og privat sektor


BevidsthedsTræning er en ny videnskabelig publiceret metode, med enkle teknikker for at håndtere stress og depression. Vi er flere der arbejder sammen og BevidsthedsTræning er vores værktøj i dette arbejdet.

Unique Mind ESP – Key to inner wisdom®

I januar 2010 stod vi klare til at gå ud med BevidsthedsTræning i Norge og til det internationale marked. Unique; fordi vi tror på det unikke i ethvert menneske. Mind; fordi vi ved brug af hele hjernen, kan styre og få tilgang til det bevidste og ubevidste af mennesket. ESP; fordi vi ved forståelse og udnyttelse af denne sans, kan hente op ressourcer, som vi tidligere ikke har forstået, for at udnytte mere af vores potentiale.

Key to inner wisdom (Nøglen til indre visdom); fordi BevidsthedsTræning giver tilgang til det mennesket har af kundskab og indsigt, og styrker hvert enkelt individ.

Unique Mind ESP – Key to inner wisdom® består af to kursus:

BevidsthedsTræning I – Grundkursus
BevidsthedsTræning II – Fordybende kursus

Vores vision

Vores vision er at hjælpe mennesker til at hjælpe sig selv. Når hvert enkelt menneske bruger sit fulde potentiale, vil vi fungere optimalt i en helhed og være et styrket individ i et stærkt fællesskab. Dette vil føre til et samfund i kontinuerlig udvikling, med mere empati for alle parter, i et samarbejde for fredlige løsninger.

Vil du stå sammen med os?

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.