Persondataerklæring

Introduktion
Unique Mind ESP A/S (org. no. 988 535 869 (CVR)) er optaget af at behandle personoplysninger på en betryggende og tillidsvækkende måde i forbindelse med dit besøg og brug af vores websider; uniquemindesp.com, online.uniquemindesp.com, uniquemindesp.org, uniquemindesp.dk, uniquemindesp.simplero.com samt vores platform for onlinekurser med egen url-adresse [onlinekursusnavn].simplerosites.com.

Denne persondataerklæring («Persondataerklæring») indeholder oplysninger du har krav på når der indsamlet oplysninger fra vores websider, og generel information om hvordan vi behandler personoplysninger.

Hensigten med denne Persondataerklæring er at informere dig om dine rettigheder samt om vores retningslinjer og procedurer for behandling af personoplysningerne vi modtager fra dig gennem din brug af vores websider.

Persondataerklæringen er underlagt dansk lov og vil kunne blive opdateret fra tid til anden, blandt andet som følge af ændringer i den gældende persondatalovgivning, eller fordi ydelserne på websiden udvide eller ændres. Vi vil varsle dig dersom dette kræver nyt samtykke fra dig.

Venligst læs denne erklæring nøje, for at få en forståelse for hvordan vi indsamler, bruger, beskytter eller på anden måde behandler dine personoplysninger.


Samtykke
For at kunne benytte dig af ydelser som er tilgængelig på vores websider, er det nødvendig at du giver os visse efterspurgte personoplysninger. Hvis du ikke ønsker at give os de nødvendige oplysninger, kan vi desværre ikke give dig adgang til den forespurgte ydelse.

Ved at bruge vores websider, bekræfter du at du har læst og at du har forstået og samtykker til indholdet i denne persondataerklæring og til vores behandling af dine personoplysninger.

Du kan når som helst trække tilbage dit samtykke ved at kontakte os. Vær opmærksom på, at dette kan medføre at vi ikke længer kan levere vores ydelser til dig.

Hvis barn under 16 år på egen hånd har givet os personoplysninger, vil vi slette oplysningerne, med det samme vi bliver gjort opmærksom på det. Foresatte kan kontakte os.


Behandlingsansvarlig
Unique Mind ESP er behandlingsansvarlig for behandlingen af personoplysninger i forbindelse med vores virksomheds efter den til enhver tid gældende personoplysningslovgivning. Med behandlingsansvarlig menes den som bestemmer formålet med behandlingen af personoplysninger og hvilke hjælpemidler som skal benyttes. Det er den behandlingsansvarlig som har det overordnede ansvaret for behandlingen af dine personoplysninger.


Hvad er personoplysninger?
Med personoplysninger menes information som kan tilknyttes en fysisk person, eksempelvis oplysninger om navn, bosted, telefonnummer og e-postadresse. Med behandling sigtes der til enhver brug af personoplysninger, som f.eks. indsamling, registrering, sammenstilling, lagring og udlevering.


Hvilke personoplysninger behandler vi?
Ved at benytte dig af vores ydelser på vores websider, vil vi kunne behandle dine personoplysninger, inkluderet, men ikke begrænset til:

  • Adresse
  • Betalingshistorik, inkluderet dato og tidspunkt, beløb belastet, debet- kreditkortinformation og andre relaterede transaktionsdetaljer.
  • Brugernavn
  • E-postadresse
  • Virksomhedsnavn
  • Information om din brug af vores websider, eksempelvis din søgehistorik, hvilke undersider som besøges
  • Enhedstyper
  • Information om kontaktperson
  • IP-adresser
  • Kommentarer og aktivitetslog fra vores online kursportaler (efter login)
  • Mailsporing
  • Navn
  • Webbrowser-indstillinger
  • Operativsystem
  • Password (krypteret for os)
  • Telefonnummer
  • Trafikdata

 

Sådan indhentes informationen:
Vi behandler personoplysninger som du afgiver via skemaer på vores websider, eksempelvis:

  • Kontaktskema eller tilmelding til vores nyhedsbrev
  • Tilmelding til et kursus, gratiskursus, webinar e.l.
  • Nedlasting av f.eks. e-bog, guide, skabeloner e.l.
  • Køb af kursus, ydelser eller produkter på vores websider
  • Kommentarfelt


Formålet med informationen som indsamles:
For os er det vigtigt at behandle personoplysninger på en måde der gør at du kan føle dig tryg på, at oplysninger om dig behandles konfidentielt.

Vi behandler personoplysninger som er nødvendige for at du kan nyttiggøre dig af vores ydelser og benytte vores websider.

Vi vil behandle personoplysninger som vi modtager direkte fra dig eller på tekniske måder (for eksempel automatisk registrering via vores servere) for de formål som er beskrevet under og for at kunne tilbyde, overvåge og analysere brugen af ydelser og websider samt gennemføre vedligehold og forbedringer.

Formålet med vores behandling af dine personoplysninger er at betjene din brug af ydelser og websider på bedst mulig måde.

Når du giver personoplysninger for at få tilgang til vores ydelser og websider, vil vi behandle dine personoplysninger for at:

  • Give tilgang til vores produkter og ydelser
  • Sende relevant information/nyhedsbrev
  • Håndtere kundeservice
  • Tilbyde dig gratis tips, e-bøger, guider m.m.
  • Give dig information om de mest relevante produkter og ydelser
  • Behandle tilmelding og registrering af kurser
  • Forbedre vores ydelser og websider


Vi vil ikke benytte personoplysningerne til andet formål end det angivne, med mindre det foreligger udtrykkeligt samtykke fra dig om brug til andet formål.

Hvis du ikke længer ønsker at modtage nyhedsbrev fra os, kan du afmelde dig via link direkte i nyhedsbrevet.


Sådan lagres informationen:
Information indsamlet via skema på vores websider. Dette lagres i vores CRM-systemer FileMaker, som vi bruger til at håndtere vores kurser og tilmeldinger til kurser, Simplero, som er systemet vi bruger til at lagre kundedata og automatisere markedskommunikation i forbindelse med vores onlinekurser og online-ydelser. Vi gemmer også information i WebinarJam, så du kan få adgang til vores webinarer, og MailMoJo (Norge) og Mailchimp (Danmark og Storbritannien) som vi bruger til at udsende nyhedsbrev. Vi lagrer også information i vores respektive regnskabssystemer. 

Informationen gemmes indtil du selv beder om at de slettes eller at de har vært inaktive i 2 år, med mindre andet følger af lov.

Informationen slettes på opfordring ved at kontakte os.


Sådan kan du slette dine personoplysninger:
Information slettes på opfordring ved at kontakte Jeanette Bredsten, på tlf. 50 45 02 40 eller jeanette@uniquemindesp.dk.


Udlevering af information til tredjepart
Personoplysningerne deles ikke med udenforstående tredjeparter, med mindre du ønsker at benytte betalingstilbud fra vores underleverandører som Vipps (Webshop i Norge), PayPal eller Stripe. Disse underleverandører kan behandle personoplysninger på vegne af os.

Hvis vi skulle udlevere personoplysninger til organisationer som udfører ydelser på vegne af os, vil vi kræve at ydelsesleverandørerne kun bruger sådanne personoplysninger med det formål at yde sådanne ydelser til os og vi vil indhente de garantier som anses påkrævet for beskyttelse af dine personoplysninger til det formål.

Alle tredjeparter som modtager personoplysninger fra os er forpligtet til at følge vores standarder for behandling af personoplysninger eller tilsvarende standarder, samt forpligtelser som følger af den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Dersom det pålagt ved lov eller det er mistanke om at det er begået lovbrud i forbindelse ved brug af vores tjenester, vil personoplysninger vi har lagret om dig kunne udleveres til offentlige myndigheder.

Dersom personoplysninger kan blive genstand for overførsel til en anden organisation i forbindelse med fusion, finansiering, omorganisering eller opløsningstransaktion af hele eller dele af os, vil vi kun gøre dette dersom de involverede parter har indgået en aftale der indsamlingen, brug og deling af personoplysningerne er begrænset til de formålene som angår transaktionen, herunder en bestemmelse om hvorvidt transaktionen skal gå videre eller ikke, og personoplysningerne skal kun bruges af de involverede parter for at gennemføre og fuldføre transaktionen. Hvis et andet selskab køber os eller vores virksomhed eller ejendele, vil dette selskabet have tilgang til personoplysningerne indsamlet af os, og vil påtage sig de rettigheder og forpligtelser vedrørende dine personoplysninger som beskrevet i denne persondataerklæring.


Cookies og lignende teknologier
Unique Mind ESP bruger cookies for at kunne udføre bedre service til dig som kunde. Når du besøger vores webside, indsamler vi visse informationer via automatiserede metoder ved at bruge cookies. Cookies er små tekstfiler som gemmes på din enhed når du besøger en webside. Når du først besøger en webside, vil en cookie-fil blive sendt til din enhed, der identificerer din webbrowser. F. eks bruges det en cookie til at huske hvilke varer du har lagt i handlekurven inden bestilling.


Webanalyse og statistik
Vi bruger cookies for at indsamle ikke-personlig information om brugeres adfærdsmønstre og for at analysere brugeradfærd. Dette gør vi for at identificere præferencer, diagnosticere tekniske problemer, analysere trender og for at forbedre brugeroplevelsen på vores webside. Web-baserede værktøj som Google Analytics, bliver benyttet til dette formålet.


Tredjepartslinker
Nogle gange, efter vores skøn, kan vi inkludere eller tilbyde tredjeparts produkter eller ydelser på vores websider. Vi kan også have linker på vores websider til andre websider som ikke er under vores kontrol. Disse koblingerne tilbydes kun til orientering. Disse tredjeparts websider har separate og uafhængige retningslinjer for persondata. Vi opfordrer dig til at læse persondatareglerne for hver webside du besøger. Vi har ikke noget ansvar for indholdet og aktiviteterne til disse websider.


Sikkerhed
Beskyttelse af dine personoplysninger er vigtig for os. Derfor gør vi det vi kan for at opretholde og benytte rimelige tiltag for fysisk og teknisk sikkerhed af kontorer og informationslagringsanlæg, for at forhindre tab, misbrug, uautoriseret tilgang, afsløring eller modifikation at dine personoplysninger.

Dine personoplysninger behandles bag sikrede netværk og er kun tilgængelig for et begrænset antal personer som har specielle rettigheder til sådanne systemer, og som er pålagt at behandle personoplysningerne konfidentielt.

Alle betalingstransaktioner behandles via en gateway-leverandør og lagres ikke eller behandles på vores servere. I tillæg er all debet- og kreditkortinformation du giver krypteret via SSL-teknologi (Secure Socket Layer).


Overføring af personoplysninger til udlandet
Dine personoplysninger kan overføres indenfor det europæiske økonomiske samarbejd-området og andre land som Europa-kommisjonen har anset for at have tilstrækkelig beskyttelse af personoplysninger på grundlag af artikel 45 i forordning (EU) 2016/679. Dit samtykke til denne persondataerklæringen repræsenterer dit samtykke til denne overføring. 


Dine rettigheder
Som bruger af vores websider har du, med de begrænsninger som følger af den til enhver tid gældende persondatalovgivning, ret til indsyn i dine personoplysninger og du har ret til at vide hvordan de behandles. Du kan også kræve rettelser, sletning og begrænsninger i behandlingen af personoplysninger vi lagrer om dig.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og alle data om dig vil blive slettet med undtagelse af det som er påkrævet i henhold til f.eks. regnskabsloven dersom du er betalende kunde.


Kontaktinformation
Dersom du vil kræve indsyn, rettelser eller sletning af personoplysninger eller dersom du har spørgsmål eller forespørgsler om denne persondataerklæring, vores behandling eller ønsker at klage på vores behandling, kan du kontakte os på:

Telefon: 50 45 02 40
E-post: jeanette@uniquemindesp.dk
Post: Unique Mind ESP, Kalvetangveien 80A, 3132 Husøysund

Du har også ret til at indgive klage til Datatilsynet om ethvert forhold vedrørende behandling af dine personoplysninger. Kontaktinformation dit er tilgængelig på www.datatilsynet.no.

 

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.