Personoplysninger- og cookiepolitik

Behandling af personoplysninger i Unique Mind ESP

For Unique Mind ESP er det vigtigt at værne om dine persondataoplysninger, og følger til enhver tid gældende persondatalove, som GDPR og persondataforordningen.

 

Personoplysninger og sikkerhed

Vi indsamler ikke personoplysninger som ikke er relevante og nødvendige for at levere vores tjenester til dig som kunde.

Når du registrerer en tilmelding og bestilling på vores website gemmer vi: navn, adresse, fødselsdag, telefonnummer, e-mail og kursussted, (inkl. dato for kurset, eventuelle præferencer knyttet til kurset etc.). Dette gøres, for at kunne behandle din tilmelding. Unique Mind ESP sælger ikke personlige oplysninger til tredjepart. 

 

Hvor længe gemmer vi dine personoplysninger?

Vi gemmer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt af hensyn til formålet med behandlingen. Vi har lovpålagte pligter, for eksempel pålægger bogføringsloven os, at opbevare detaljeret købshistorik i fem år.

For at få slettet dine personoplysninger, eller for at få en oversigt over hvilke oplysninger vi har om dig, kan du kontakte os på jeanette@uniquemindesp.com

 

Nyhedsbreve / Tilbud

Som de fleste andre virksomheder har vi en berettiget interesse i at markedsføre vores ydelser. Dersom du har deltaget på et af vores kursus, vil vi derfor sende dig nyhedsbreve med aktuel information og tilbud/kampagner. Vi udsender denne type henvendelser i gennemsnit ca. 1-2 ganger i måneden. Hvis du ikke længer ønsker at modtage nyhedsbreve fra os, kan du afmelde dig via et link, direkte i nyhedsbrevet.

 

Brug af databehandlere

Vores databehandlere kan ikke behandle dine personoplysninger på anden måde end det som er aftalt med Unique Mind ESP og beskrevet i denne persondatapolitik. For Unique Mind ESP benyttes der databehandlere for drift af enkelte nødvendige IT-systemer, samt konsulent- og teknisk bistand. Dataene knyttet til Unique Mind ESP er gemt indenfor EU/EØS.

 

Cookies og lignende teknologier

Når du besøger vores website, indsamler vi information via cookies. En cookie er et lille stykke tekst, der gemmes på din enhed når du besøger et website. Når du besøger et website for første gang, vil fx en cookie-fil blive sendt til din enhed, som identificerer din browser.

 
Webanalyse og statistik

Vi bruger cookies til at indhente ikke-personlig information om brugeres adfærdsmønstre og for at analysere brugeradfærd. Vi gør dette for at identificere præferencer, diagnosticere tekniske problemer, analysere trender og for at forbedre brugeroplevelsen på vores website. Webbaserede værktøj som Google Analytics, bliver benyttet til dette formål.

 

Links

Links til tredjepart fra Unique Mind ESPs websites kan forekomme. Unique Mind ESP tager ikke ansvar for informationen og indholdet på tredjepartsites, og du er selv ansvarlig for at sætte dig ind i vilkårene for disse websites.

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.