Projekter

Unique Mind ESP® har som mål at være en bidragsyder til at fremme god mental sundhed og livskvalitet i samfundet.

Grundkurset i DB-System® er et nyt system for tværfaglig udvikling og samarbejd, og anses som et effektivt værktøj til ændrings- og udviklingsarbejde.

Psykisk sundhed og misbrugsarbejde

I Trondheim Kommune har vi gennemført et projekt i mental sundhed og misbrugsarbejde.

Målet med projektet var i første omgang at træne personalet og give konkrete teknikker til selvvaretagelse, samt se på måder at integrere grundkurset i DB-System® (tidl. BevidsthedsTræning™), som en del af et tilbud inden for mental sundhed og misbrug.

To grupper af ansatte fra Enhet for rustjenester og Enhet for psykisk helse og rus – krisesenteret, i tillæg til andre inviterede, gennemførte projektet over en periode på ni måneder.

Rapport Trondheim Kommune

Rapport fra projekt og kursusudvikling

Skole

I januar 2019 startede vi et skoleprojekt på en skole i Vestfold. Målet med projektet var at få erfaring med brugen af programmet Kvalifisert for fremtiden i skolen, sådan at vi får mere kundskab om, hvordan arbejde målrettet med psykisk sundhed og livsmestring i skolen.

Projektet blev gennemført over periode på 1 1/2 år. Lærere og assistenter fra to klasser på mellemtrinnet gennemførte to kurser i  DB-System® (tidl. BevidsthedsTræning). Deres mål med projektet var; Et trygt og inkluderende klassemiljø.

Et resultat af projektet er at vi nu arbejder med en certificering for lærere.

Slutnotat – projekt skole

Børnehave

Vi har gennemført et projekt i Lørenskog kommune, mere specifikt i Løken børnehave.

Målet med dette projekt var at få erfaring med vores pædagogiske oplæg i børnehaver, som beskrevet i Kvalifisert for fremtiden.

Personalet har gennemført to kurser. I efterkant af grundkurset fulgte personalet en trinvis vejledning i, hvordan arbejde med voksnes samspilskompetence og børn og unges livsmestringskompetence.

Personalet fik vejledning i, hvordan de kan integrere gode rutiner, for målrettet refleksionspraksis i deres arbejde. Et vigtigt fokus var interaktionen (samspillet), der sker i møde med børn, foresatte og kolleger.

I tillæg brugte personalet samlingsoplægget om bilen Tutu, der rejser rundt om i verden for at hjælpe børn med at håndtere små og store opgaver og udfordringer, vi kan møde i livet.

Projektet pågik i perioden marts 2017 – november 2018.

Beskrivelse af projektet

Giv din støtte

Ønsker du at støtte vores arbejde, kan du tage kontakt med hovedkontoret på post@uniquemindesp.com.

Tak for at du støtter og står sammen med os i et vigtigt arbejde.

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.