Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

Lad hver dag blive en aktiv dag for bevidstgørelse af egne værdier

Gode værdier

I dag fik jeg en melding fra Facebook, som inspirerede mig til at sætte fokus på et vigtigt tema for mig.

Meldingen lød som følger: »I dag er det jordens dag, Deborah. I dag skal vi tænke på hvilken påvirkning vi har, og gøre en positiv ændring.« Fik du den også, og hvad tænkte du da?

Måske lod du dig inspirere i nogle korte sekunder, og delte den, uden nogle videre tanker? Eller måske stoppede du virkelig op og tænkte over hvordan du kunne gøre ændringer? Eller er du i den kategori, der begynder at blive ganske så træt i disse dage og bliver lidt opgivende?

Vi har alt fra vaffeldagen, der symboliserer foråret, æggedagen der promoverer æggets unikke og fantastiske egenskaber, til mere alvorlige temadage.

Vi har mange af denne type dage, og jeg forstår hvad de som har fået idéen i udgangspunkt ønsket at få til. Det er bare det, at nu har vi så mange dage, hvor vi skal have fokus på forskellige ting, at vi til sidst måske ender op i den kategori, at vi ikke engagerer os mere. Når den gode intention forsvinder, ødelægger vi mere, end vi gavner.

 Meldingen i dag opfordret mig til at bruge dagen på hvilken påvirkning vi har, og gøre en positiv ændring.

Mit budskab er at øge vores forståelse, om hvordan vi påvirker verden omkring os, hver eneste dag, og ikke bare på en bestemt dag. Vores tanker og vores adfærd kommer fra vores holdninger, og det er her du og jeg må gøre indsatsen. Holdningsændringer kommer ikke af sig selv, du og jeg må være villige til at bevidstgøre os vores værdier, som leder til gode valg og handlinger.

Det er en dag, jeg blev ekstra glad for at finde; 20. marts er en officiel lykkedag i regi af FN.  Fra 2015 skal lykke vare et globalt mål, sammen med andre mål for bærekraft, der målet er at udvikle en national målestok for fremskridt om et alternativ til traditionelle vækstmål.

Nu bevæger samfundet sig hen imod andre værdier end det materialistiske, eller som jeg kalder det, vores fysiske facade. Vi må begynde at se på indre værdier og holdninger, og gennem den ændring vil disse enkeltdage ikke længer være nødvendige. Vi vil have skabt en anden forståelse af hvordan du og jeg påvirker vores verden.

Lad hver dag, blive en aktiv dag for bevidstgørelse af egne værdier, sådan at vi hver dag kan udleve vores nye værdier.

-Deborah

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på print
Del på email

»Det kan da ikke være
så enkelt«

Dette kan høre kompliceret ud, men efter snart tredive år med egen udvikling og testning, har jeg fundet et enkelt koncept. For at være sikker på, at metoden virker, bad jeg forskere om at se nærmere på, hvilke resultater vi kan forvente at få, med BevidsthedsTræning. Det, at noget som er komplekst, faktisk kan gøres på en enkel og systematisk måde, er lige præcis en af mine udfordringer, hvor jeg har mødt og møder modstand fra mange hold. Det er fordi vi har lært at være skeptisk, hvis noget er for enkelt, ”det kan da ikke være så enkelt”.

Læs mere »

En historie fra mit arkiv

Dette er en del af en historie fra mit arkiv. Det er faktisk meget interessant at se, hvad som kan komme frem af hændelser, gemt i de forskellige »skabe og skuffe«.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.