»Det kan da ikke være
så enkelt«

Blog: om bevidst udvikling. Det kan da ikke være så enkelt

En bevidst udvikling kan være magisk, spændende, smertefuld og skræmmende – nogle gange det hele på en gang. Det er da jeg er så glad for, at jeg har konstruktive teknikker, til hjælp i eget liv, og at selv vanskelige ting alligevel kan være enkelt.


Hjernen som et udgangspunkt

Jeg har en drøm om at fortælle hvert enkelt menneske hvor unikke de er, og hvilken enorm kapacitet vi har, som ligger som en ubrugt ressource. mit udgangspunkt er vores hjerne. Det er her jeg ser, at nøglen til en større forståelse ligger, både af hvem vi er og hvilken kapacitet vi har.

Jeg tror på et styrket individ, i et stærkt fællesskab. Hvad betyder det? Kort fortalt betyder det at når vi er trygge, ved at være præcis den vi er, vil vi kunne skabe et samfund i kontinuerlig udvikling, med gode løsninger for alle parter. I dagens samfund er det forventet, at vi konstant skal præstere. Samtidig skal vi holde facaden; have et fint hjem, et flot udseende og et fint arbejde. Udsiden justeres konstant, for at tilpasses til ydre krav, medens det indre bliver glemt.


Alle har unikke ressourcer til at lede sig selv

Når vi lærer om hvordan vi fungerer som mennesker, kan vi også lede os selv. Vi har alle et ubrugt potentiale i det ubevidste. Det er en kilde til indsigt, kundskab og løsninger, som vi kan bruge i hverdagen.

Med træning og enkle teknikker, vil vi finde de svar vi har brug for. Det betyder, at vi som mennesker kan håndtere og mestre det vi møder, og lede os selv, til det vi ønsker.


Det kan da ikke være så enkelt

Dette kan høre kompliceret ud, men efter snart tredive år med egen udvikling og testning, har jeg fundet et enkelt koncept. For at være sikker på, at metoden virker, bad jeg forskere om at se nærmere på, hvilke resultater vi kan forvente at få, med grundkurset i DB-System®. Det, at noget som er komplekst, faktisk kan gøres på en enkel og systematisk måde, er lige præcis en af mine udfordringer, hvor jeg har mødt og møder modstand fra mange hold. Det er fordi vi har lært at være skeptisk, hvis noget er for enkelt, ”det kan da ikke være så enkelt”.

Jeg bruger at sige, at så længe vi har en god intention, skal vi ikke være bange for at sige, hvad vi tænker. Men igen har mange lært anderledes. ”Du må ikke stikke hovedet frem, og du må ikke tro at du er noget”. Det er bare det, at skal vi få til en udvikling og en ændring, må nogen gøre lige præcis det. Med min drøm om at være med til en bevidst udvikling af samfundet, må jeg tørre at vove, uanset om andre ikke ser det jeg siger, eller kan lide det.


En blog om bevidst udvikling

Min drivkraft er at få flest mulig til at tage i brug DB-System®, for at forhindre udbrændthed, lære at tackle stress og modstand, og skabe et bedre samfund. Jeg så, at når jeg selv tog ansvaret for egne følelser og reaktioner, blev det et stort skridt i egen udvikling.

Derfor starter jeg blogindlægget sådan jeg gjorde. Det kan være både smertefuldt og skræmmende når mennesker fortæller hvad og hvem du er, og alligevel ikke ved noget om dig.

Her på denne blog vil jeg tage op forskellige temaer som kan udfordre og rør på forskellig vis, men hvis vi ikke udfordres, vil der ikke blive noget vækst og udvikling.

Uanset hvem du er, kan du udnytte hjernens kapacitet til at få et bedre liv, bedre relationer og være et individ, der skaber bedre løsninger, i samarbejde med andre. Vi bliver et stærkt individ i et stærkt fællesskab.

Velkommen til en blog om bevidst udvikling for et stærkere samfund.

Deborah Borgen
Grundlægger

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.