En historie fra mit arkiv

Skyerne trækker sig sammen, og regnvejret er på vej. Hun ser det ikke, den lille pige, for hun er så optaget af at samle blomster. Hun vil samle flere forskellige blomster, og tage de med hjem til sin mormor, som hun er så glad for. Skybruddet er ikke til at undgå, stien bliver våd og stenene glat. Hun falder og slår sig, og nu begynder hun at blive bange. »Jeg må hjem nu, men hvor skal jeg gå?« Den lille pige har mistet vejen, tårerne står i øjnene.

Hun samler blomsterne hun mistet i faldet op. Nogle af blomsterne er ødelagde, men hun samler de alligevel sammen. Tårerne blandes med regnet og render ned ad hendes kinder. Hun ser næsten ikke hvor hun går. Pludselig hører hun en bil, og løber ad gårde, hen imod den retning, hvor lyden kommer fra. Der ser hun lysningen, og når hun kommer ud af den, kan hun se hjem. Smilet fylder nu hele ansigtet, og hun tørrer sine tårer væk. En lille, våd og snavset pige i shorts, og med skrubsår på knæene, ringer lykkeligt på døren. De små hænder bærer på det hun synes er de vakreste blomster af alle.

Døren åbnes, og hun bliver trukket ind i entréen, og hun mister blomstene hun har, ud af sine hænder. »Hvor har du været? Du har ikke lov til at være så længe ude.« En oprørt stemme møder hende. Hun ser ned på blomsterne, og det store smil er erstattet med tristhed. »Jeg ville bare samle de fineste blomstene til en mormor, som jeg er så glad for.«

Dette er en del af en historie fra mit arkiv. Det er faktisk meget interessant at se, hvad som kan komme frem af hændelser, gemt i de forskellige »skabe og skuffe«.

Bevidstgørelse af spor, som er automatiseret, kan skabe negative følelser i hverdagen. Denne historie kom som et svar på en følelse, af at ting ikke var godt nok. En stærk hændelse for et lille barn. For den voksne, kun en reaktion, fordi frygten for, at det havde sket det lille barnet noget, tog overhånd.

Dette er en af grunden til at jeg arbejdet med BevidsthedsTræning. Det at kunne ændre en negativ følelse, på en enkel måde, styrker vores mestringsfølelse, og styrker os som individer. I BevidsthedsTræning bruger vi Det Kreative Hjørne til dette arbejde, og på vejen er der blevet mange ændrede historier.

Skaber du ændring inde i dig selv, påvirker det menneskerne omkring dig. Sådan kan du blive årsagen til, at både dig selv og andre, får et bedre liv. Dette er noget af det skønneste med din hjerne – den er helt unik og kan gøre utrolige ting, der åbner nye muligheder.

-Deborah

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på print
Del på email

»Det kan da ikke være
så enkelt«

Dette kan høre kompliceret ud, men efter snart tredive år med egen udvikling og testning, har jeg fundet et enkelt koncept. For at være sikker på, at metoden virker, bad jeg forskere om at se nærmere på, hvilke resultater vi kan forvente at få, med BevidsthedsTræning. Det, at noget som er komplekst, faktisk kan gøres på en enkel og systematisk måde, er lige præcis en af mine udfordringer, hvor jeg har mødt og møder modstand fra mange hold. Det er fordi vi har lært at være skeptisk, hvis noget er for enkelt, ”det kan da ikke være så enkelt”.

Læs mere »
Gode værdier

Lad hver dag blive en aktiv dag for bevidstgørelse af egne værdier

Mit budskab er at øge vores forståelse, om hvordan vi påvirker verden omkring os, hver eneste dag, og ikke bare på en bestemt dag. Vores tanker og vores adfærd kommer fra vores holdninger, og det er her du og jeg må gøre indsatsen. Holdningsændringer kommer ikke af sig selv, du og jeg må være villige til at bevidstgøre sig os vores værdier, som leder til gode valg og handlinger.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.