Fik frem potentialet på fodboldbanen og i skolen

Reference: Fik frem sit potentiale

»Jeg er glad for at se, at han nu får frem mere af sit potentiale – både på fodboldbanen og i skolen. Det er ingen tvivl om at dette fungerer.«

Jeg var på udkig efter metoder der kunne hjælpe min søn i forhold til fodbold. Vi vidste at han havde et større potentiale og meget mere i sig, men det kom ikke altid frem på banen. Jeg havde kigget på mental træning for idrætsudøvere, men ikke rigtig fundet noget der passet for os.  

Jeg kontaktet derfor Jeanette for at høre om det var noget vi selv kunne gøre, da jeg vidste at Unique Mind ESP drev med træning af hjernen og havde dokumenterede teknikker. Vi fik en øvelse som gik på det at mentalt forberede og styrke sig selv inden træning og kampe. Øvelsen kunne også bruges til skolearbejde.

Min søn har ikke været på et kursus, men fik utrolig store resultater bare ved at gøre øvelserne vi fik og det hjalp ham ufattelig meget. Han er nu mere fokuseret på sin fodbold og er nu startet i gymnasiet. Han gik ud med et af de højeste snit i klassen fra 9. klasse.

Jeg er glad for at se, at han nu får frem mere af sit potentiale – både på fodboldbanen og i skolen. Det er ingen tvivl om at dette fungerer.

Tusind tak,

Anders Havgaard Ladefoged,
Far til en glad og fokuseret dreng

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.