Alt blev så meget bedre

Reference: Alt blev så meget bedre

»Jeg forandret mig og alt blev så meget bedre.«


Mine tanker og erfaringer efter kurset

Min barndom er præget af dårlig selvfølelse og mindreværdighedskompleks, altså, jeg lærte at jeg var dum. Helt fra barndommen af har dette ført til stress, anfald med dødsangst (turde ikke lægge mig til at sove. Var bange for at jeg ikke vågnede), ingen selvtillid.

I voksenalder havde jeg tit depressioner, ubestemmelig hovedpine, alt føltes som stress og jeg »ramte muren« brutalt i 2016. Livskvaliteten var ikke tilstede, jeg blev sygemeldt og stoppet med at spise.

Jeg blev sendt på kursus af 2 veninder og var utrolig skeptisk til hvad dette var. Havde jo prøvet alt, som ikke hjalp.

Allerede lørdag aften begyndte der at ske ting. Blev i bedre humør og lidt efter lidt forsvandt smerterne. Søndag følte jeg mig som en ny person og efter at have gentaget kurset én gang begyndte der virkelig at ske ting.

Jeg forandret mig og alt blev så meget bedre.

Jeg formår at styre mine tanker. Har tillid til mig selv, selvværd, giver besked om hvordan jeg ønsker at have det i mit liv. Kan til dels fjerne smerter med tankerne. Dødsangst, stress, hovedpine og depressioner er væk, og kommer der negative tanker så håndterer jeg dem.

Efter at stresset forsvandt har også »irriteret tarm« forsvundet.

Der er ro i mit hoved. Tidligere var det fuldt med tanker som snoede sig sammen. Frem og tilbage. Ud og ind. Aldrig fred at få.

Har harmoni og fred!

Har fået et nyt liv.

Unique Mind ESP / kurset har forbedret min livskvalitet!

Kærlig hilsen Bolette

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.