Det kalder jeg flow og hverdagsmagi

Reference: Det kalder jeg flow og hverdagsmagi. Kvinde venter på taxa

»Så nåede vi begge flyet, fik en fin samtale om vejr og vind, og jeg behøvede ikke at betale i dyre domme for at komme mig til lufthavnen. Det kalder jeg for flow og hverdagsmagi!«

Hej!

Det begynder at blive en stund siden dette skete, men det står lige stærkt. I korte træk så skulle jeg flyve med morgenflyet fra Tromsø til Oslo. Jeg orket ikke at forhåndsreservere en taxa til lufthavnen aftenen inden, fordi jeg regnede med at det skulle gå fint. I tillæg ærgret jeg mig over at det ikke var en bus så tidligt om morgenen, fordi jeg ikke har så meget penge (student).


Lytte til mavefornemmelsen

Jeg stod op klokken halv 5 om morgenen, og ringede efter en taxa. »Beklager, det er fuldt. Jeg kan ikke garantere at du når frem i tide. Du MÅ huske at forhåndsreservere, hvis du skal nå et fly… Jeg sender en taxa så hurtig som mulig… Men tvivler på at du vil nå det. Det er som sagt fuldbooket.« Ak ja, tænkte jeg… Ikke få panik. Dette går helt fint. Så jeg satte mig ned i stolen, trak vejret og fik en tanke om at bare gå ud… Det er jo helt idiotisk at gå ud i gaden klokken 5 om morgenen og bare håbe på at der kommer en taxa. Men, jeg gjorde det. Lyttet til mavefornemmelsen. Gik ud og der stod der en taxa. Lige udenfor min dør. Kom ind i taxaen og forundrede mig over at den var kommet så hurtig. Du skulle til lufthavnen ik’? Sagde taxachaufføren. Ja, gæt om jeg skulle dit! Efter 2 minutters kørsel kom telefonen. Taxaen jeg havde sat mig ind i, var til en anden kvinde, i samme bygning som jeg kom fra. Jeg havde taget hendes taxa! Jeg sagde at vi selvfølgelig måtte køre tilbage og hente hende! Det ville jo være utrolig kedeligt at hun måtte stå der. Så vi drog og hentet hende, og hun strålede som en sol, og var klar til ferie i Danmark.  


Hverdagsmagi

Taxachaufføren beklaget så meget, og ville ikke at vi skulle betale. Vi endte op med at betale startgebyr, fordi vi ville betale, noget der ligner en busbillet til os hver. Så nåede vi begge flyet, fik en fin samtale om vejr og vind, og jeg behøvede ikke at betale i dyre domme for at komme mig til lufthavnen. Det kalder jeg for flow og hverdagsmagi! Jeg ville aldrig have troet på at der kom til at blive denne løsningen der jeg stod med kufferten og håret til alle kanter om morgenen.

Med venlig hilsen
Sandra-Helene

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.