Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

Hvad sker inde i hovedet?

Jeg kommer til at fortsætte med at stå på for at få et fag ind i skolen, hvor vi kan kvalificeres til at håndtere det vi kalder for livet. Da jeg voksede op, var der ingen som lærte mig om hvad som sker inde i hovedet, eller hvordan jeg skulle håndtere alt et liv kunne indeholde. Alt fra glæder til sorger, små og store udfordringer eller problematik på udebane eller hjemmebane.

Den sidste uge har bare gjort det endnu mere klart for mig hvor vigtig det er, og da mener jeg ikke symptombehandling eller overfladebehandling. Snarere det stik modsatte; alt det som faktisk foregår på det indre plan i os, i vores tanker og følelser. Det at forstå hvad som sker inde i hovedet, hvordan hjernen reagerer på tanker og følelser, og hvordan tage en oprydning, hvis der opstår et følelsesmæssigt kaos.


Hvad sker inde i hovedet?

Vi har ca. 60 – 70 tusinde tanker i løbet af et døgn. De er der bare, bevidst og ubevidst »flyver« de forbi. Nogle gange stopper vi op og sætter ekstra fokus på nogle af dem, være sig de positive eller negative. Tankerne forstærker også vores følelser, og de er konstant med til at påvirke vores liv og hvordan vi til enhver tid har det.


Hvordan reagerer hjernen på tanker og følelser?

Hjernen er et komplekst organ vi har stadig meget at lære om den. Jeg taler ofte om at hjernen er et netværk, opbygget af spor med erfaringer og lærdomme. Vi kan også tænke os at den er vores arkivskab, og at den gemmer minder i arkivskufferne. I hverdagen er hjernen til stadighed i arkivskabet og henter minder frem, som giver en følelse, som igen giver tanker til følelserne. Hjernen er centeret der sender signaler ud til kroppen, og en sund hjerne giver sunde signaler.


Hvordan få ryddet, hvis der opstår et følelsesmæssigt kaos?

BevidsthedsTræning blev til ved at jeg søgte information og sammensatte det til en træning og teknikker, som kunne hjælpe mig til at håndtere alt et liv kunne indeholde.

Med det jeg har oplevet den sidste uge, ville jeg tidligere have skabt et følelsesmæssigt kaos i mit liv. Til modsætning kan jeg nu bevidstgøre mig de tanker og følelser der dukker op, og bevidst rydde i bekymringer og tankemylder, og planlægge min morgendag, sådan at jeg på en god måde og med ro kan håndtere det jeg møder. I tillæg kan jeg ændre det hjernen trigges af, for at skabe nye varige minder.

Hjernen kan sammenlignes med en muskel, på så måde at den bliver stærkere jo mere den trænes. I BevidsthedsTræning styrkes hver hjernehalvdel hver for sig og samarbejdet mellem hjernehalvdelene styrkes, noget som betyder, at vi på en enkel måde kan justere de dele af livet, vi ønsker at styrke.

Vi KAN lære at vælge.

– Deborah

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på print
Del på email

»Det kan da ikke være
så enkelt«

Dette kan høre kompliceret ud, men efter snart tredive år med egen udvikling og testning, har jeg fundet et enkelt koncept. For at være sikker på, at metoden virker, bad jeg forskere om at se nærmere på, hvilke resultater vi kan forvente at få, med BevidsthedsTræning. Det, at noget som er komplekst, faktisk kan gøres på en enkel og systematisk måde, er lige præcis en af mine udfordringer, hvor jeg har mødt og møder modstand fra mange hold. Det er fordi vi har lært at være skeptisk, hvis noget er for enkelt, ”det kan da ikke være så enkelt”.

Læs mere »

En historie fra mit arkiv

Dette er en del af en historie fra mit arkiv. Det er faktisk meget interessant at se, hvad som kan komme frem af hændelser, gemt i de forskellige »skabe og skuffe«.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.