Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

Referencer

Tusind tak for FANTASTISKE kursusdage :)

Imagine mosaik med gul rose

Utroligt spændende indhold; det er virkelig vidunderlige resultater I har at vise til.

Helt i starten fortalte Deborah om Imaginær (uvirkelig etc.), og umiddelbart tænkte jeg på Imagine af John Lennon – og hvordan vi kan imaginere alle mulige fantastiske ting. Tænkte på sangen hver gang hun sagde Imaginær (og det var rimelig mange gange de to dage) – det havde blevet et spor da;)

Så det var lidt magic✨ da hun drog frem sangen helt til sidst. ?

I går, da vi kom hjem, så fortalte jeg mine to drenge på 7 og 9 om isbjerget, den kreative zone og at man kan ændre på ting eller ønske sig ting der. Vi skulle prøve; førstemand sovnet da vi kom til 6 og den næste sovnet ind efter 1. Tidernes hurtigste putning 🙂

Tak for nu – glæder mig til vejen fremover 🙂

Hilsen Anne

Del på facebook
Del på twitter
Del på print
Del på email

Ændret mig radikalt

Jeg har ændret mig radikalt efter vores første møde. Jeg mærker hvordan jeg på alle måder er en tryggere, mere hel, gladere og bedre person.

Læs mere »
Barn læser

Øget kundskab i skolen

Jeg arbejder som lærer og specialpædagog i grundskolen og har gennemført flere kurser hos jer. Nu vil jeg fortælle om en undervisningstime jeg havde her en dag.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.