Referencer

Tusind tak for FANTASTISKE kursusdage :)

Imagine mosaik med gul rose

Utroligt spændende indhold; det er virkelig vidunderlige resultater I har at vise til.

Helt i starten fortalte Deborah om Imaginær (uvirkelig etc.), og umiddelbart tænkte jeg på Imagine af John Lennon – og hvordan vi kan imaginere alle mulige fantastiske ting. Tænkte på sangen hver gang hun sagde Imaginær (og det var rimelig mange gange de to dage) – det havde blevet et spor da;)

Så det var lidt magic✨ da hun drog frem sangen helt til sidst. ?

I går, da vi kom hjem, så fortalte jeg mine to drenge på 7 og 9 om isbjerget, den kreative zone og at man kan ændre på ting eller ønske sig ting der. Vi skulle prøve; førstemand sovnet da vi kom til 6 og den næste sovnet ind efter 1. Tidernes hurtigste putning 🙂

Tak for nu – glæder mig til vejen fremover 🙂

Hilsen Anne

Del på facebook
Del på twitter
Del på print
Del på email
Barn læser

Øget kundskab i skolen

Jeg arbejder som lærer og specialpædagog i grundskolen og har gennemført flere kurser hos jer. Nu vil jeg fortælle om en undervisningstime jeg havde her en dag.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.