Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

Referencer

Åbnet sindet for de uanede ressourcer, vi har tilgængeligt

To børn som sidder på taget i aftensolen og kigger på en flyver i luften

Hej Deborah,

Tusinde tak for et spændende og interessant kursus.

Det var meget information at fordøje, en anden måde at begynde at leve på. Det som er spændende er, at vi alle har uanede ressourcer inden i os. Jeg måtte bare blive fortalt det, igen.

Kurset var med til at åbne op for sanser som vi har glemt fra vores uskyldige barndom, den gang vi drømte og at var muligt, ikke var fordømmende, og havde et åbent sind.

Det kursuset har gjort for mig, er at tage mig tilbage til barndommens uskyld, og åbne sindet for de uanede ressourcer vi har tilgængeligt.

Men det er nu forandringen og ’arbejdet’ begynder. Det kræver en indsats for at gå en forandring, og det er der udfordringen ligger.

Da er det op til mig at tage udfordringen og ’ arbejdet’ for at udnytte mine ressourcer.

Tusinde tak for et flot kursus Deborah.

Kram Kåre Westergaard

Del på facebook
Del på twitter
Del på print
Del på email

Ændret mig radikalt

Jeg har ændret mig radikalt efter vores første møde. Jeg mærker hvordan jeg på alle måder er en tryggere, mere hel, gladere og bedre person.

Læs mere »
Barn læser

Øget kundskab i skolen

Jeg arbejder som lærer og specialpædagog i grundskolen og har gennemført flere kurser hos jer. Nu vil jeg fortælle om en undervisningstime jeg havde her en dag.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.