Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

Referencer

Ændret mig radikalt

Hej Deborah,

Af og til tænker jeg på dig, og i dag følte jeg behov for at skrive til dig.

Jeg har ændret mig radikalt efter vores første møde. Jeg mærker hvordan jeg på alle måder er en tryggere, mere hel, gladere og bedre person. Det hænger nok også sammen med at jeg gjorde en stor livsstilsændring efter at jeg blev syg vinteren 2011 og begyndte at spise ordentlig, næringsrig mad, men det er helt indlysende at måden mit hoved fungerer på også har ændret sig en del.

Jeg har tænkt meget på en forklaringsmodel for, hvad der har sket.  Efter den sidste repetition af kurset i maj, hvor du viste planchen over hvordan aktiviteten i min hjerne (og de andre forsøgskaninerne) har øget, så er det helt åbenlyst for mig at din metodik og de teknikkerne jeg har lært og tit bruger, har ændret hvordan jeg tænker.

I løbet af de sidste par år har min evne til at se helhedsløsninger, øget problemforståelse og evne til løsning, kreativitet og selvværd nået nye højder. Jeg har fået en utrolig evne til at hurtigt finde sammenhænge, sortere hvad som er relevant og vigtig, samt »fornemme i maven« hvad jeg burde gøre. I mit nye job som daglig leder bruger jeg dette hver eneste dag.

Jeg bruger ikke Natfilm hver eneste aften, men ofte nok til at det gør en forskel – særligt når det stormer. Det er så dejligt at skrive af sig al »lorten« og vælte sig i successen i det kreative hjørne, for derefter at få en god nats søvn. Bare det at vide, at jeg har en teknik jeg kan bruge når ting ikke fungerer, giver en tryghed og ro jeg stadig falder tilbage på.

Og jeg er så taknemlig og så utrolig glad for, at min vej krydset din! Glæder mig til næste repetition, som jeg håber at få til i løbet af foråret og skal jeg prøve at få taget bt ii i løbet af næste år.

Håber du har en fortræffelig dag og at vores veje snart mødes 🙂

God knus

Mvh
Camilla

Del på facebook
Del på twitter
Del på print
Del på email
Barn læser

Øget kundskab i skolen

Jeg arbejder som lærer og specialpædagog i grundskolen og har gennemført flere kurser hos jer. Nu vil jeg fortælle om en undervisningstime jeg havde her en dag.

Læs mere »

Repetition giver vækst

Hver gang jeg repeterer, sker der magiske ting på kort tid. I tillæg til al den ekstra flow som kommer i efterkant af kursus, som for eksempel at køen pludselig forsvinder, bliver mere tålmodig, bussen kommer nøjagtig i det jeg ankommer holdepladsen osv.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.