Givet slip på masser af frygt

Reference givet: slip på masser af frygt. En sky formet som et hjerte på himmelen

»Denne kursus-weekend har virkelig hjulpet mig til at give slip på masser af frygt, og at være mere tålmodig. Jeg husker at trække vejret, tænker rummet mit og giver slip.«

❤️Kære Deborah,

Tusinde tak for praktisk træningsweekend for repeterende i Trondheim. På trods af stor frygt/modstand valgte jeg at deltage, fordi jeg vidste at det ville hjælpe mig et godt skridt videre. Grunden til at jeg alligevel deltog, var at jeg så gerne ville finde en indre ro, for at være mere til stede for andre i hverdagen.

Med BevidsthedsTræning™ (Grundkurset i DB-System® red.) har jeg fået en meget større ro. Alligevel har jeg nemt ved at blive »vippet ud af det« af mit eget indre stres, som jeg ved er underbevidst frygt. Jeg har brugt teknikkerne og omskabt meget frygt, og ser at jeg har kommet langt. Jeg mærker at jeg har fået meget større dybde og indsigt, og som du på forhånd sagde; En stærkere ESP-sans.

På trods af at det er en svær situation på arbejde (angående fordeling af arbejdsopgaver imellem os i afdelingen), føler jeg mig rolig og tryg. Jeg mærker at jeg har stærk empati med mine kollegaer, og støtter mig selv, så godt jeg kan med teknikkerne. Jeg erfarer at rummet mit har blevet stærkere ved at jeg står trygger i mig selv, og det har også en stor påvirkning på børnene.

Jeg har altid brugt teknikkerne, men nu har jeg en ny forståelse af de. Jeg ser muligheder i stedet for at kritisere mig selv, fordi jeg ikke har fået de resultater jeg ønsker, efter så mange år!

Denne kursus-weekend har virkelig hjulpet mit til at give slip på masser af frygt, og at være mere tålmodig. Jeg husker at trække vejret, tænker rummet mit og giver slip.

Vi var mange som sat med præstationsangst der (og i hverdagen!), men den var glemt om søndagen på kursus.

Jeg ved ikke hvordan jeg skal formå at udtrykke dette på en bedre måde, men endnu en gang har du berørt mit hjerte.

Hjertelig tak, kære Deborah!
Hilsen Trude S.

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.