Alt er muligt

Reference: Alt er muligt. Mand med hund. Hunden giver lab til manden.

Hej Deborah,

Jeg håber jeg kan dele lidt om min rejse efter første kursus i 2011. Jeg plages af Tinnitus (øresusen), med svimmelhed som resultat. Dette kursus var i september 2011, weekenden gav mig mere end jeg havde forestillet mig, det med at komme i balance, hente frem kræfter inde i mig selv, har hjulpet mig og svimmelhedsanfaldene er næsten helt væk ved jævnlig brug af Natfilm.

Jeg blev nødt til at stoppe med at arbejde som tømrer, men det betød ikke noget, jeg gik ind i rummet og ventet tålmodig på hvilken dør, der skulle åbne sig. I første omgang blve jeg lidt overrasket over svaret; start et dagcenter for hunde.

Jeg har haft hund i 24 år og er opdrætter. Jeg har også arbejde med »problemhunde«. Jeg vælger at kalde det for misforståelser mellem to og firbenede. Efter at jeg var på første kurset så bruger jeg at gå ind i rummet lige INDEN en problemhund konsultation, da har jeg taget mødet med hunden inde i rummet. Når jeg da møder hunden, så er jeg udhvilet og jeg kan gå ind i rummet, og medens jeg arbejder, så bruger jeg min mavefornemmelse til at finde løsningen.

Jeg har arbejdet jævnligt med Natfilm og målbogen siden 2011. Som alle mennesker, så findes der modstand i isbjerget. Jeg er intet undtag. I 2012 så blev jeg overmodig og sjusket både med Natfilm og målbog. dette resulterede i blodforgiftning med påfølgende lungebetændelse.

Pludselig kom jeg i tanke om, at det var længe siden jeg havde været i mit rum. Hundecenter var jo målet. Jeg begyndte at spørge bønder i mit nærmiljø og fik tilsagn på et 900m2 stort drivhus, som bare står og forfalder. Dette var i juni, sidste år, så da bar det i vej til Sola Kommune for at regulere om drivhuset.  Sagsbehandleren der mødte mig, fortalte mig at dette var »umuligt« på permanent basis.

Så jeg spurgte hende om en midlertidig driftsændring og drivhuset skulle rives ned, men bruges. Sagsbehandleren tænkte i nogle minutter på dette (føltes som timer), så kiggede hun på mig og sagde; »Dette kan gå«, men da måtte jeg få ja fra alle der stod på listen. Det fik jeg også fra Statens Vegvesen.

I går sagde politikerne i Sola et enstemmig JA og ønsket mig held og lykke med Sola Hundecenter.

Tusind tak Deborah og dine medarbejdere, jeg ønsker jer en magisk dag.

Eric

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.