Bogen har givet ham svaret

Reference: Bogen har givet ham svaret. Mand læser

»Min søn sagde til mig, at det er den første bog som har givet ham svaret på, hvordan han skal skabe, det han ønsker.«

Flere gange har jeg talt med dig, når jeg har været i mit indre rum. Måske en del har nået dig, og måske noget stadig svæver i luften 🙂 Jeg er usigelig glad for at jeg har kommet på dine kurser; Det har forbedret mit liv.

Det er en god stund disen jeg begyndte at fortælle min yngste søn om dine kurser, og opfordret ham til at deltage. Han var næsten på vej til at komme på det sidste kursus sidst år, men nogen har indtruffet og hindret ham. Heller ikke i år passet det ham at komme på kursus. Jeg grublet over andre måder at få han på kursus 🙂

Og så kom din bog, som jeg havde forhåndsreserveret og fik i begyndelsen af april 🙂 Yes, tænkte jeg, jeg skal sende ham din bog. Og det har jeg gjort 🙂 En sen aften ringede han mig for at takke for bogen, og for at sige at han allerede havde læst 80 sider. Yes yes, tak, tak, tak, tænkte jeg 🙂

Min søn sagde til mig, at det er den første bog som giver han svaret på, hvordan han skal skabe det han ønsker. Og han har læst mange bøger. Dale Carnegie, Napoleon Hill, Tony Robins, med mere.

Han lider at du er så jordnær, samtidig som du åbner op for en ny verden af muligheder.

Jeg kunne have skrevet en lang, lang mail 🙂 men jeg stopper her.

Stort tillykke med udgivelsen af Magisk hverdag Deborah 🙂

Kærligt knus DC

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.