Et unikt koncept

Reference: Et unikt koncept. Kvinne sidder med en pige og kigger på en laptop.

»Det der slår mig, når jeg skal fortælle andre om kurset, er at det er så super, ja – et unikt koncept og det indeholder så meget.«

Hej!

Lidt tanker og en tilbagemelding fra en der har taget kurset.

Vil du blive en bedre udgave af dig selv, få en bedre hverdag og samtidig kunne gøre et bedre stykke arbejde? Dette kursus har givet mig redskaberne til at kunne gøre dette for mig. Ja, glæd dig til kurset, for dette giver mulighed for udvikling! Både privat og på arbejdet!

Det der slår mig, når jeg skal fortælle andre om kurset, er at det er så super, ja – et unikt koncept og det indeholder så meget. Kurset har givet mig et løft, og hjælp til at holde fokus og se muligheder. Det giver mig indre og ydre velvære og muligheder til at mestre både hverdagen og mit arbejde – hele mig og alt jeg gør, hver dag. Det er fantastisk og jeg overdriver ikke!

Øvelserne er enkle og »leges« ind i forståelsen. Det er nemt at drømme sig væk i øvelserne – det er herligt – en lærer og leger, på samme tid! Som pædagog ved jeg, at det gør læring enklere – så igen – glæd dig og nyd dette kursus.


MÅL…

Jeg oplevede at kurset gjorde mig endnu mere målrettet, at jeg virkelig fik muligheden til at blive klar over, hvad mål er. Ja, jeg fik tænke over og fik mere kundskab om målsætning og målrettet arbejd. Hvad er et mål? Hvordan skal en sætte sig mål? Hvilke mål er det klogt at sætte sig? Og – hvordan komme mig dit? Individuelt arbejde selv på et stort kursus. Fantastisk hvordan Deborah fik dette til, trygt og godt for de fleste.


UDVIKLING…

Vil jeg ændre mig? Hvordan påvirkes jeg? Øvelserne og teknikkerne har gjort mig i bedre stand til at se, hvordan jeg kan komme i udvikling, både i forhold til mig selv og mine relationer. Hvem kan ændre mig? Hvad skal jeg tage personligt? Mange gode vinkler, og kursets enkle teknikker giver svar på hvordan jeg skal komme videre. Selv de mest tunge opadbakker får jeg kræfter til at nå toppen af.


POSITIVT FOKUS…

Kurset er virkelig »JA« kursus. Det gør, at jeg får flere perspektiver, og kan ændre situationer – sådan at jeg kan have positiv energi hele tiden – kunne tænkte på muligheder, i stedet for begrænsninger. Kunne tage valg, og vide, at jeg kan beslutte mig for hvordan jeg vil tage imod ting som kommer til mig. De utroligste situationer giver mig noget positivt, fordi jeg selv vælger tanker og følelser.


BEVIDSTHED…

Kurset giver øget fred og ro – det at jeg skal tænke og lukke øjnene. Det giver en ro og tankerne får flyde, og jeg bliver mere bevidst mine tanker og følelser. Hvilken tanke kom nu, hmm… hvad skulle den mon sige mig? Det er utroligt spændende at blive mere bevidst sig selv, ja lidt skummelt også. Jeg vil kende mig selv, da er jeg et bedre menneske for mig selv, og de omkring mig. Dette har gjort mig mere ærlig, både i forhold til mig selv, og i samarbejd med andre. Jeg mærker at dette gør det bedre, jeg tænker sjældnere på »hvad hvis nu… og hvad tænk mon hun/ham«. Jeg får enten gøre noget med det, eller bevidst beslutte mig for at ikke bryde mig om det. Det gør at jeg kan koncentrere mig mere, og bryde mig om, det der er vigtigst, på en bevidst måde.


VEIEN VIDERE…

Jeg er på min vej, og nye udfordringer kommer også i mit liv. Heldigvis! Men, det er ikke alle udfordringer jeg kan lide med det samme, men ved hjælp af teknikkerne, som indøves godt på dette kursus – så er det enklere at nu tackle disse udfordringer.

Relationer er noget jeg hver dag øver på, og de er stadig i ændring. Jeg tror også at når jeg skal blive – ja, så må jeg øve… Skal selvfølgelig repetere kurset og bruge dette jeg har lært, hver dag.

Håber du giver dig selv dette kursus – du vil kunne mærke en forskel efter kursus – på den gode måde!

Ønsker dig lykke til med dine valg
– og måtte vi sammen få en bedre verden og hverdag!

Venlig hilsen
Solveig

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.