Forsøgte alle tricks i bogen

Reference børnekurs Forsøgte alle tricks i bogen

»… efter børnekurset til Unique Mind ESP har vi fået en mere tilfreds dreng…«

Vi har en dreng på 9 år der går i 4. klasse. På skolen har han kæmpet med koncentrationen og vredesudbrud. Problemerne begyndte allerede i børnehaven. Han havde det svært med at håndtere vanskelige følelser, og det kunne ende ud med slag og skrig. Det var en hård overgang fra børnehave til skole. Fag var krævende og drengen forsøgte i stedet at hævde sig på andre måder, noget der kunne resultere i konflikter med andre børn.

Vi voksne gik på forældrekursus via kommunen og forsøgte alle tricks i bogen, for at få brudt den negative adfærd, men til næsten ingen effekt. Jeg havde selv taget kursus hos Unique Mind ESP, og blev nysgerrig på kurser for børn. Vi bar spændte på om han ville klare at gennemføre kurset, og om det ville have noget nytte for sig, men følte at det værd et forsøg.

Allerede første dagen, efter børnekurset, mærket vi en ændring. Vores dreng havde sovet helle natten igennem. Tidligere havde han antageligt vågnet midt om natten, og kommet ind til os. Han udtrykker sig også bedre end tidligere, og finder hurtigere ro. Både lærere og bedsteforældre har, uafhængigt af hinanden, kommenteret at de synes vores dreng har blevet roligere.

Tilfældigt eller ej, efter børnekurset til Unique Mind ESP har vi fået en mere tilfreds dreng, som har det bedre med sig selv og omgivelserne.

Hilsen

Taknemmelige forældre


I Norge er der grundkursus for børn og unge, i tillæg til kurser for voksne.

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.