Hjælper på ADHD/ADD

Reference: Hjælper mod ADHD ADD

»Jeg anbefaler alle med ADHD/ADD at tage kursuset. Du bliver mere rolig, tro det eller ej!!«

Hej Deborah!

Først og fremmest vil jeg takke dig og dine dygtige instruktører ’from the bottom of my heart’ for alt i har givet mig gennem kurserne. Jeg har fået et nyt liv.

For fire år siden blev jeg som voksen diagnosticeret med ADHD og ADD. Det var en lettelse for nu forstod jeg, hvorfor jeg altid har været så urolig og altid haft så frygtelig mange tanker i mit hoved. At leve med ADHD er ’non-stop’! Man bliver helt ubeskrivelig træt af at leve med dette i mange år. Efter at have ramt muren (og ønsket om at dø) fik jeg diagnosen. Det var en lettelse. Jeg blev medicineret, og dette hjalp meget. Men medicin alene er ikke løsningen, og jeg forstod at jeg var helt afhængig af at tage nogle flere greb i livet, hvis jeg skulle klare at håndtere dette videre. Tilfældigt (!!) Fik jeg et tips om kurset. Jeg tog et kursus og har siden gentaget det flere gange. Afspændingsøvelsen har jeg på cd og jeg bruger den dagligt. Da stilner det i hovedet og spænding i kroppen forsvinder. Fantastisk!! Efter øvelsen mærker jeg virkelig, at krop og sind har restitueret sig på minimal tid (1/2 time). I løbet af dagen er jeg ekspert i at ’geare’ mig op. Da gør jeg, som jeg har lært på kursus; tager en dyb indånding. Dette hjælper mig med at finde ro igen.

I tillæg til afspændingsøvelsen er jeg fuldstændig afhængig af at træne, leve et regelmæssig liv, spise sundt og sørge for at få nok søvn.

Kurserne og de teknikker vi lærer på kurset, har styrket mig mentalt, sådan at jeg faktisk klarer at gennemføre dette. Efterhånden har jeg klart at justere ned dosen med medicin, og de negative ADHD-symptomerne er blevet betydelig reduceret. Jeg har fået et bevidst tankemønster, der hjælper mig til at fokusere på de positive siderne ved det at have ADHD.

Når jeg ser tilbage fra det første kursus til i dag, er der sket store ændringer med mig. Jeg har langsomt, men sikkert, bygget mig op igen efter at have ramt muren.  Andre har kommenteret, at jeg nu virker stærk. Dette ved jeg er på grund af mentaltræningen kurset giver og at jeg praktiserer dette hver dag. Jeg kommer ikke væk fra et par tilbagefald, men da er det op på hesten igen.

I dag mærker mange uro og rastløshed selvom de ikke har ADHD. Det er jo ikke så mærkeligt, for i dag skal alt ske i et vanvittigt tempo. Uanset hvor vi rejser i vores ’civiliserede’ samfund, bliver vi hele tiden bombaderet med utallige indtryk, og kravet om effektivitet er steget. Alle vil have nytte af kursus, teknikkerne en lærer og afspændingsøvelsen.

Nu er det jo videnskabeligt bevist, at der sker ændringer i hjernen efter kursus. Jeg vil nævne nogle af de positive forbedringer, der er sket med mig.


Fordomme reduceres:

På mit første kursus kigget jeg mig omkring og betragtede de andre deltagerne. Jeg havde forventet at de var lidt anderledes, at de var sådanne lidt ’svævende’ typer med lilla tøj og krystalkugle i tasken. Forkert! De var helt almindelige mennesker.

Tidligere var jeg nok ’god’ til at sortere mennesker. De blev ubevidst placeret i bokse. (det mærkelige var at jeg ikke troede at jeg havde sådanne fordomme). Efter kurserne har jeg fået en større forståelse af samhørighed. Jeg betragter ikke længere nogen som noget dårligere end mig, ej heller det modsatte.


Negative tanker:

Mentaltræningen gennem kurset og øvelser har gjort mig til et mere positivt menneske. Når de negative tanker kommer, er jeg hurtig til at afvise dem. Jeg vil bare ikke have negative tanker mere! Hvis andre taler negativt eller kritiserer, påvirker det mig ikke så meget som før. Det preller simpelthen af. I stedet ændrer jeg emnet til noget positivt.


Temperament:

Allerede efter det første kursus bemærkede jeg, at jeg ikke længer blev så hurtig vred. Det var en lettelse – da jeg var meget temperamentsfuld. I dag bliver jeg (næsten) ikke vred mere. Jeg siger selvfølgelig hvad jeg mener om ting, men jeg formår at formidle det med et sagligt og normalt toneleje.


Materielle ting:

Før kurset var jeg en mester i at købe nyt tøj og nye ting. Derudover var jeg meget optaget af at ændre/købe noget nyt til min bolig. Det blev et mas, og jeg var aldrig helt tilfreds. Nu er trangen til at købe betydelig reduceret. Jeg sparer en hel del penge og tid, og det vigtigste er, at jeg nu er tilfreds.


Rus/afhængighed:

Mange med ADHD har behov for rus. Jeg er ingen undtagelse. Det føles som om man har et hul/hulrum inde i sig, som skal fodres med noget. Det kan være nikotin, alkohol, narkotika eller mad. Mediciner hjælper, men de har deres bivirkninger. Efter kursus og øvelser mærker jeg gradvis, at tomrummet inde i mig er blevet betydelig reduceret, og derfor er behovet for rus næsten forsvundet.


Mål:

På kurset er det meget fokus på det at have mål og arbejde struktureret hen imod målet. Jeg bruger dette bevidst hver dag.

Jeg anbefaler alle med ADHD/ADD at tage kursuset. Du bliver mere rolig, tro det eller ej!!

I tillæg er der store chancer for, at du vil føle mere glæde, få en større forståelse, blive mere kreativ og at du vil opleve at ting går din vej. Du får flow i livet og da bliver det som Deborah siger; flere ’magiske’ øjeblik i hverdagen!

Hilsen

Lykkelig ADHD-dame i sin bedste alder
Gk 48s

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.