Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

Referencer

Mine tanker og erfaringer efter BevidsthedsTræning

Min far påførte mig dårlig selvfølelse og mindreværdighedskompleks, altså han lærte mig at jeg, igennem mine øjne, var dum.

Helt fra barndommen af har dette ført til stress, anfald med dødsangst (turde ikke lægge mig til at sove. Var bange for at jeg ikke vågnede), ingen selvtillid.

I voksenalder havde jeg tit depressioner, ubestemmelig hovedpine, alt føltes som stress og jeg »ramte muren« brutalt i 2016.

Livskvaliteten var ikke tilstede, jeg blev sygmeldt og stoppet med at spise.

Jeg blev sendt på kursus af 2 veninder og var utrolig skeptisk til hvad dette var. Havde jo prøvet alt, som ikke hjalp.

Allerede lørdag aften begyndte der at ske ting. Blev i bedre humør og lidt efter lidt forsvandt smerterne. Søndag følte jeg mig som en ny person og efter at have gentaget kurset én gang begyndte der virkelig at ske ting.

Jeg forandret mig og alt blev så meget bedre.

Jeg formår at styre mine tanker. Har tillid til mig selv, selvværd, giver besked om hvordan jeg ønsker at have det i mit liv.

Kan til dels fjerne smerter med tankerne.

Dødsangst, stress, hovedpine og depressioner er væk, og kommer der negative tanker så håndterer jeg dem.

Efter at stresset forsvandt har også »irriteret tarm« forsvundet.

Der er ro i mit hoved. Tidligere var fuldt med tanker som snoede sig sammen. Frem og tilbage. Ud og ind. Aldrig fred at få.

Har harmoni og fred!

Har fået et nyt liv.

Unique Mind ESP / BevidsthedsTræning har forbedret min livskvalitet!

Kærlig hilsen Bolette

Del på facebook
Del på twitter
Del på print
Del på email

Ændret mig radikalt

Jeg har ændret mig radikalt efter vores første møde. Jeg mærker hvordan jeg på alle måder er en tryggere, mere hel, gladere og bedre person.

Læs mere »
Barn læser

Øget kundskab i skolen

Jeg arbejder som lærer og specialpædagog i grundskolen og har gennemført flere kurser hos jer. Nu vil jeg fortælle om en undervisningstime jeg havde her en dag.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.