Jeg kom hjem som et nyt menneske

Reference: Kom hjem som et nyt menneske

»Jeg har kommet hjem som et nyt menneske. Dette forstår jeg altså ikke at er muligt, men det er jo det :)«


Kære Unique Mind ESP, ved Marianne

Tusind hjertelig tak for starten på en ny hverdag!

I dag har jeg været på arbejde, været glad og haft ro i hovedet.

Mandag, for en uge siden begyndte jeg at arbejde igen efter at have været syg, og det at komme ind ad døren på min arbejdsplads føltes der og da som det værste jeg nogensinde havde gjort i mit liv.

Jeg har tidligere følt et så stort problem med en af mine kolleger, at jeg har følt mig snotdum, kastet op inden arbejde, været på toilettet og brækket mig og grædt på arbejde, grædt efter arbejde, spildt hele dagen på at tænke, tænke, tænke, tænke og blevet bange for at sove for da kommer morgendagen og dermed blevet nødt til at tage tabletter.  Jeg kan ikke huske sidst jeg var glad inde i mig selv eller tænkte én positiv tanke om mig selv eller det jeg gør.

I dag vågnet jeg op, efter at have sovet hele natten på egen hånd, uden tablet. Jeg var glad og med et hoved som ikke var fyldt med negative tanker! Jeg kørte til Hitra og gik direkte på arbejde. Og det gik godt! Selv mødet med min kollega, og jeg var fortsat glad og ’tankeløs’.

Jeg deltog på kurset uden en eneste forventning og vidste egentlig ikke hvad jeg gik til. Jeg har kommet hjem som et nyt menneske. Dette forstår jeg altså ikke at er muligt, men det er jo det 🙂

Så tusind hjertelig tak til dig Marianne, som har hjulpet mig hit, og til dig Deborah, som har valgt at dele din livserfaring og lavet dette.

Jeg er evigt taknemlig for at have fundet tilbage til gode gamle mig!! 🙂

Stort knus fra Linn

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.