Vi bygger om på vores hjemmeside ‘on the go’. Vi ændrer side for side og tager en del ad gangen. Derfor vil det være enkelte links der ikke fungerer og nogle tekster der ikke er færdige. Vi beklager bryderiet dette medfører.

Referencer

Repetition giver vækst

God morgen:)

Nu er det en uge og to dage siden jeg var og repeterede kurset i Tromsø med Deborah. Hver gang jeg repeterer, sker der magiske ting på kort tid. I tillæg til al den ekstra flow som kommer i efterkant af kursus, som for eksempel at køen pludselig forsvinder, bliver mere tålmodig, bussen kommer nøjagtig i det jeg ankommer holdepladsen osv. 

For to og et halvt år siden boede vi i en lille lejlighed i centrum med en baby på seks måneder, og ønskede os et større sted at bo i et barnevenligt område, men grundet boligpriserne i Tromsø var dette omtrent umuligt for et ungt par. Efter at have deltaget på kursus, sat jeg mig ned og skrev om drømmehuset. Efter en uge dukket der op et hus (det havde været ude længe, men havde ikke lagt mærke til det før da det ikke var ejerbolig), men mavefornemmelsen sagde at det var ok. Vi fik kigge på det dagen efter og han som boede der kunne fortælle, at det skulle blive ejerbolig året efter!! Lånet gik igennem (ved ikke hvordan vi lykkedes med det) og indsendte et bud. To uger efter kurset havde vi købt drømmehuset!! J

For otte dage siden var jeg arbejdsledig efter min anden barselsorlov og havde været det siden april… ikke godt med et arbejdsmarked der ikke passet mine behov. Om aftenen efter kurset sad jeg mig ned og skrev om drømmejobbet. Jeg nåede ikke engang at aktivere målet før der dukket op en lidt mærkelig annonce som jeg tænkte at jeg ville ansøge. Det var ikke helt det, jeg havde set for mig, men da jeg fik et telefonopkald blot fem timer efter jeg havde sendt ansøgningen, fik jeg en god følelse. Under jobsamtalen dagen efter, talte han om sin filosofi for arbejdspladsen og hvordan tage hånd om de ansatte. Det var som om jeg skulle have sagt det selv! Tre dage senere fik jeg jobbet!!! J det viste sig også, at de havde tænkt at udvide antallet af ydelser, de tilbyder. Dette var i udgangspunktet en salgsstilling i et lille reklamebureau (jeg er jo egentlig designer), men da jeg var designer, så kunne jeg bruges til andre ting også, og hjælpe til med designarbejde. Det var lige det jeg ønskede!

Så tusind tak for det arbejdet i gør!!!

Ønsker jer alle en super god dag.

Hilsen Maria

Del på facebook
Del på twitter
Del på print
Del på email

Ændret mig radikalt

Jeg har ændret mig radikalt efter vores første møde. Jeg mærker hvordan jeg på alle måder er en tryggere, mere hel, gladere og bedre person.

Læs mere »
Barn læser

Øget kundskab i skolen

Jeg arbejder som lærer og specialpædagog i grundskolen og har gennemført flere kurser hos jer. Nu vil jeg fortælle om en undervisningstime jeg havde her en dag.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.