Referencer

Reference fra Turid Daae – Et nyt mindset

Nyt mindset – en stor gave

Jeg er SÅ tilfreds med kurset jeg deltog på i Oslo i oktober. Og alt det der har sket i efterkant. Bl.a. brud i ryggen og stor stilstand i kroppen, men ikke hovedet. Og jeg har faktisk ikke faldt ind i selvmedlidenhed og depression efter bruddet i ryggen, som jeg i mit tidligere liv med sikkerhed ville have gjort. Tænke sig til! Har prøvet så mange ting i livet, men det har ikke fungeret på samme måde, som det dette gør.

Læs mere »
Reference: Et unikt koncept. Kvinne sidder med en pige og kigger på en laptop.

Et unikt koncept

Kurset har givet mig et løft, og hjælp til at holde fokus og se muligheder. Det giver mig indre og ydre velvære og muligheder til at mestre både hverdagen og mit arbejde – hele mig og alt jeg gør, hver dag.

Læs mere »
Reference: Bogen har givet ham svaret. Mand læser

Bogen har givet ham svaret

Min søn sagde til mig, at det er den første bog som giver han svaret på, hvordan han skal skabe det han ønsker. Han kan lide at du er så jordnær, samtidig som du åbner op for en ny verden af muligheder.

Læs mere »
Reference: Hjælper mod ADHD ADD

Hjælper på ADHD/ADD

Kurset og de teknikker vi lærer, har styrket mig mentalt, sådan at jeg faktisk klarer at gennemføre dette. Efterhånden har jeg klart at justere ned dosen med medicin, og de negative ADHD-symptomerne er blevet betydelig reduceret.

Læs mere »
Reference: Alt er muligt. Mand med hund. Hunden giver lab til manden.

Alt er muligt

weekenden gav mig mere end jeg havde forestillet mig, det med at komme i balance, hente frem kræfter inde i mig selv, har hjulpet mig og svimmelhedsanfaldene er næsten helt væk ved jævnlig brug af Natfilm.

Læs mere »
Reference: Repetition giver vækst. Kvinde sidder ved et arbejdsbord og tegner/designer.

Repetition giver vækst

Hver gang jeg repeterer, sker der magiske ting på kort tid. I tillæg til al den ekstra flow som kommer i efterkant af kursus, som for eksempel at køen pludselig forsvinder, bliver mere tålmodig, bussen kommer nøjagtig i det jeg ankommer holdepladsen osv.

Læs mere »
Reference: Øget kundskab i skolen. Tre børn læser i en bog

Øget kundskab i skolen

Jeg arbejder som lærer og specialpædagog i grundskolen og har gennemført flere kurser hos jer. Nu vil jeg fortælle om en undervisningstime jeg havde her en dag.

Læs mere »
Reference: Hjernen tror det den får høre. Lærer og elev

Hjernen tror det den får høre!

Jeg er en lærer og specialpædagog, og har ubevidst taget nogle forskellige teknikker i brug, når jeg interagerer med elever, men efter kurset er jeg så meget mere bevidst og beslutsom. Det er klart, at eleverne bemærker dette. Det der netop er sket, er intet mindre end et lille vidunder.

Læs mere »

Modtag nyheder fra
Unique Mind ESP – DK
direkte i din indboks.

Ved at trykke send samtykker du at Unique Mind ESP – Danmark kan sende dig nyheder og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.